Το Toy Boy θα γίνει η νέα σου εμμονή και ξέρουμε γιατί

Το Toy Boy θα γίνει η νέα σου εμμονή και ξέρουμε γιατί

Θέλουμε να βγει δεύτερη σεζόν asap

Ας παραδεχτούμε κάτι, τις μέρες αυτές που είμαστε συνεχώς μέσα στο σπίτι, το Netflix έχει αποδειχθεί ως η σανίδα σωτηρίας μας. Επιτέλους βλέπεις (κι εμείς δηλαδή) ανενόχλητη την αγαπημένη σου σειρά, χωρίς να σε διακόπτει κάποιος, γιατί μεταξύ μας δεν έχεις και κάτι άλλο να κάνεις. Και σε νιώθουμε γιατί το ίδιο κάνουμε κι εμείς.

Και μπορεί τώρα να ξεκινά η νέα σεζόν του La Casa de Papel, όμως εμείς σου λέμε πως η σειρά που πρέπει να ξεκινήσεις ASAP αν θες κάτι διαφορετικό είναι το Toy Boy. Και πίστεψε μας, όταν λέμε πως θα γίνει η νέα σου εμμονή το εννοούμε. Δεκατρία επεισόδια και δεν θα καταλάβεις στιγμή για πότε θα κολλήσεις.

Από που να ξεκινήσουμε, από το story που θα σε κρατήσει από το πρώτα κιόλας λεπτά και θα θες να δεις αμέσως το επόμενο επεισόδιο ή από τον κούκλο πρωταγωνιστή της σειράς;



Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως για να καταλάβεις, υπόσχεση πως δεν θα σου κάνουμε spoiler. Ο Hugo Beltran (Jesus Mosquera) είναι ένας –κούκλος- νεαρός striper, ο οποίος καταλήγει να «φάει» ποινή 15 χρόνων φυλάκισης, για τον φόνο του συζύγου της -ας την πούμε- συντρόφου του. Στο σημείο αυτό να σου πούμε πως αν είσαι φαν της ισπανικής γλώσσας η σειρά θα σου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο.

Η Macarena Medina λοιπόν είναι μία πλούσια επιχειρηματίας γόνος οικογενείας, παντρεμένη, και καθόλου ευχαριστημένη λογικά. Γνωρίζει τον Hugo Beltran, τον πρωταγωνιστή κούκλο striper. Αυτός για εκείνη είναι κάτι σαν το κατοικίδιο της, εκείνος όμως την ερωτεύεται πραγματικά, κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν ήταν και η καλύτερη κίνησή του.

Ένα βράδυ, κι ένα πάρτι (όχι πολύ αθώο) θα του κοστίσουν την ελευθερία του, αφού βρίσκεται στο σκάφος όπου μένει χτυπημένος, τραυματισμένος, γεμάτος αίματα και με ένα καμένο πτώμα στην προκυμαία του. Κατηγορείται για τον φόνο του συζύγου της Macarena Medina και φυλακίζεται για 15 έτη. Η δικηγορική εταιρεία της Μάλαγα, Duarte y Asociados που έχει τα γραφεία της στην πόλη Μαρμπέγια, αναθέτει στη νεαρή δικηγόρο Triana Marin την υπεράσπιση του Hugo Beltran, προκειμένου να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος.

Την Triana (Maria Pedraza) θα την αναγνωρίσεις γιατί την έχεις ήδη δει στο Casa De Papel ως Alison Parker, αλλά και στο Elite στον ρόλο της Marina. Η Triana καταφέρνει να βγάλει τον Hugo από τη φυλακή με αναστολή, έχοντας ήδη εκτίσει 7 χρόνια της ποινής του, έτσι ώστε να ανακαλύψουν μαζί τον αληθινό δολοφόνο. Εδώ κάπου θα σταματήσουμε να σου εξηγούμε, καθώς το spoiler είναι μονόδρομος και δεν θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό.

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνεις απόψε το βράδυ είναι να ξεκινήσεις το Toy Boy. Και αν ακόμη αμφιταλαντεύεσαι στη gallery θα δεις μερικές φωτογραφίες του Hugo (aka Jesus Mosquera) μήπως και πειστείς.