Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει το κορμί της μετά από τόσες μέρες καραντίνας

Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει το κορμί της μετά από τόσες μέρες καραντίνας

Μα τι τα κάνει όλα αυτά που μαγειρεύει;

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μας έχει πείσει εδώ και περίπου ένα μήνα που βρισκόμαστε σε καραντίνα η Δέσποινα Βανδή, αυτό είναι πως είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Με ό,τι και αν καταπιαστεί το φέρνει σε πέρας στην εντέλεια και βλέπουμε και τα αποτελέσματα στο Instagram account της.

Την έχουμε δει να μαγειρεύει γλυκά, την έχουμε δει να φτιάχνει κολασμένο σοκολατένιο υγρό κέικ, αλλά και ψωμί με φέτα, ενώ έφτιαξε και σνακ, κουνουπίδι σε μπουκιές με μπαχαρικά ελαφρώς παναρισμένο.

Και βλέπουμε το βίντεο που ανέβασε εχθές κάνοντας τη γυμναστική της και η απορία μας ήταν η εξής: που στο καλό βάζει όλα αυτά που φτιάχνει; Τα τρώει κάποιος, εκείνη τρώει κάτι γενικά; Γιατί μετά από έναν μήνα σχεδόν που βρισκόμαστε σε καραντίνα το κορμί της είναι απλά φανταστικό.



Η Δέσποινα Βανδή έπειτα από πίεση της κόρης της Μελίνας, να κάνουν μαζί γυμναστική με τα χιλιάδες βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ανέβασε κάποια βιντέακια στο Instagram account της και πραγματικά πάθαμε πλάκα με αυτό που αντικρύσαμε. Ας μη μπούμε σε περιγραφές όμως.

Αρκεί να πατήσεις το play στο βίντεο και να δεις με τα μάτια σου τι συμβαίνει.