MasterChef: Παίκτης του reality μαγειρικής έπαιζε σε καθημερινή σειρά & ούτε που τον είχες καταλάβει

MasterChef: Παίκτης του reality μαγειρικής έπαιζε σε καθημερινή σειρά & ούτε που τον είχες καταλάβει

Οκ, μας πήρε κάποιους μήνες να το συνειδητοποιήσουμε

Έχεις παρατηρήσει πως σε κάθε reality υπάρχει κι ένας παίκτης που έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποια σειρά και εσύ δεν το έχεις παρατηρήσει; Πάρε για παράδειγμα την Κάτια από το Greece’s Next Top Model. Προτού δηλώσει συμμετοχή στο reality μοντέλων κα εν τέλει κερδίσει το παιχνίδι, την είχαμε δει ακόμη δύο φορές σε άλλα προγράμματα.

Είχε παίξει για ένα χρονικό διάστημα στην σειρά «Η Επιστροφή», ενώ πριν από αυτό είχε συμμετάσχει και σε βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Χρήστου Χολίδη. Αυτό λοιπόν συνέβη και με έναν παίκτη του MasterChef 4, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια πρωταγωνιστούσε, και μάλιστα έκανε τον κακό σε ελληνική τηλεοπτική σειρά.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Χαραλάμπους, το Κύπριο παίκτη που έχει πια αποχωρήσει, ο οποίος συμμετείχε στη σειρά «9 μήνες» τη διετία 2015-2017. Η εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου, πρόβαλε στιγμιότυπο από τη σειρά και πραγματικά θα εκπλαγείς μόλις τον δεις. Μα πώς και δεν τον είχαμε καταλάβει νωρίτερα;

Έχουν περάσει και πέντε χρόνια βέβαια από τότε, οπότε δικαιολογείται να μην θυμάσαι αυτή τη λεπτομέρεια. Δες το βίντεο παρακάτω να κάνεις ένα refresh στη μνήμη σου.