Η Amber Heard μόλις ξεσκεπάστηκε: Οι φωτό που αποδεικνύουν πως απατούσε τον Depp με τον Elon Musk

Η Amber Heard μόλις ξεσκεπάστηκε: Οι φωτό που αποδεικνύουν πως απατούσε τον Depp με τον Elon Musk

Τι στο καλό συμβαίνει εδώ;;

Τον Μάρτιο του 2019 ο Johnny Depp κατέθεσε μήνυση εναντίον της Amber Heard, για συκοφαντική δυσφήμιση αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Αιτία ήταν πως οι ισχυρισμοί και οι υπαινιγμοί της Amber πως ήταν κακοποιός ήταν ασύστολα ψεύδη. Πριν από μερικές εβδομάδες ένας δικαστής στη Virginia «αθώωσε» τον ηθοποιό και του είπε πως μπορεί να συνεχίσει με την μήνυση εναντίο της πρώην συζύγου του.

Η μήνυση έγινε πριν από έναν χρόνο ως απόρροια του άρθρου που είχε δώσει στη Washington Post το 2018 η Amber και έγραφε πως κατά τη διάρκεια του γάμου τους ο Depp της είχε επιτεθεί. Πράγμα που φαίνεται να είναι ψέμα αν λάβουμε υπόψιν μας το χθεσινό δημοσίευμα που ανέφερε πως ο ηθοποιός είχε πει ψέματα στο παρελθόν για να προστατέψει την Amber Heard.

Στο βίντεο αυτό ο Johnny ανέφερε πως η Amber ήταν αυτή που του επιτέθηκε πετώντας του μπουκάλια βότκας. Νέες πληροφορίες ξεσκεπάζουν την ηθοποιό και ο Johnny ισχυρίζεται επίσης πως εκείνη τον απατούσε με τον Elon Musk. Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που τους δείχνουν σε τρυφερά τετ-α-τετ μέσα σε ένα ασανσέρ.



Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες αυτές η Amber φορά μαγιό και περιμένει τον Elon να μπει στο ασανσέρ όπου και εκτυλίσσονται τρυφερά στιγμιότυπα. Και ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε βγήκαν οι φωτογραφίες αυτές, ο Elon Musk ισχυρίζεται πως με την Amber άρχισε να βγαίνει μετά τον χωρισμό της.

Τι πραγματικά ισχύει θα το μάθουμε σίγουρα σύντομα.