William και Kate Middleton πήραν κάτι από τους Sussexes και δεν πάει ο νους σου τι είναι αυτό

William και Kate Middleton πήραν κάτι από τους Sussexes και δεν πάει ο νους σου τι είναι αυτό

Μπορείς καθόλου να φανταστείς;

Εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα το Instagram account του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δεν βρίσκεται πια σε λειτουργία, με τους Sussexes να αποχαιρετούν τους fans τους με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που υπήρξαν θεωρίες συνωμοσίας για το ποιος ανεβάζει τα post στο Instagram των Sussexes. Ωστόσο με αυτή τη νέα είδηση που δημοσιεύτηκε, κάθε θεωρία παύει να υπάρχει.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προσέλαβαν τον social media manager του Harry και της Meghan, και η αλλαγή στο account τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο David Watkins που ήταν υπεύθυνος στο να χειρίζεται το account των Meghan και Harry, πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό των Cambridges.

Όταν ήταν ενεργό το SussexRoyal, ο David ήταν αυτός που χειριζόταν το account του ζευγαριού, ανεβάζοντας φωτογραφίες του Archie, βίντεο της Meghan και γενικά πιο ασυνήθιστο υλικό σε σχέση με αυτό που θα έβλεπες σε άλλα accounts των royal. Από τότε όμως που Harry και Meghan έφυγαν για την Αμερική, ο πρώην social media manager τους, προσλήφθηκε από τον William και την Kate.

Σύμφωνα με το περιοδικό People και το LinkedIn του David, ο πρώην υπάλληλος του Harry και της Meghan τώρα δουλεύει και χειρίζεται τα social media των Cambridges. Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ο David ξεκίνησε να δουλεύει για τον William και την Kate, όμως πολύ παρατήρησαν το Instagram του Kensington δεν δείχνει τόσο συντηρητικό το τελευταίο διάστημα, και αυτό οφείλεται στον David.