Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση γίνεται μπαμπάς και η Denize μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση γίνεται μπαμπάς και η Denize μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Θα γίνει για πρώτη φορά μαμά

Ήταν τέλη Ιανουαρίου όταν η Denize Severo, σύζυγος του πρώην της Αθηνάς Ωνάση, ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της πως θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η αγαπημένη του Doda θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, και τόσο εκείνη, όσο και ο Alvaro πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί οι στιγμές που βιώνουμε να μην είναι οι ιδανικές, όμως έχουν την αγάπη τους και ο ένας τον άλλο να φροντίζουν. Ο Alvaro de Miranda Neto θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ που θα αποκτήσει έναν γιο. Ο αθλητής και πρώην της Αθηνά Ωνάση έχει ακόμη μία κόρη, τη Vivienne, που απέκτησε με τη Cibele Dorsa, ενώ έχει και την κηδεμονία του Fernando Oliva Jr, που απέκτησε η Cibele από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Fernando Oliva.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από περίπου δύο χρόνια και τώρα περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Η Denize μάλιστα μας έδειξε και τις πρώτες τις φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, και είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε από τις φωτό με το μπικίνι όπου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.