Μόνο η Ειρήνη Καζαριάν θα μπορούσε να ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία

Μόνο η Ειρήνη Καζαριάν θα μπορούσε να ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία

Και να τρελάνει το Instagram εννοείται

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι ένα πολύ όμορφο και sexy κορίτσι, όμως δεν χρειάζεσαι εμάς για να σου το πούμε αυτό. Τη θυμάσαι μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, και τη βλέπεις καθημερινά και μέσα από το Instagram account της. Η εξέλιξή της είναι τεράστια και δικαιολογεί στο έπακρον τον τίτλο της ως νικήτρια του reality.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο είναι πραγματικά μία και μία και δεν μπορείς να μην της σχολιάσεις. Πλέον όταν βλέπουμε μια φωτογραφία στο account της η έκπληξή μας δεν είναι τόσο μεγάλη γιατί ξέρουμε πως μόνο εκείνη θα μπορούσε να ανεβάσει κάτι τέτοιο.

Και για μία ακόμη φορά η Ειρήνη Καζαριάν μας επιβεβαίωσε με την απόλυτη φωτογραφία που ανέβασε στο account της πριν μερικές ημέρες. Η νικήτρια του GNTM 1 πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα της, και η φωτογραφία της απλά δεν υπάρχει. Το απόλυτα λάγνο βλέμμα της, το απίστευτο κορμί της και όλη η φωτό μπορεί πραγματικά να σε καθηλώσει.

Η φωτογραφία της είναι τόσο απίστευτα υπέροχη και sexy που σχεδόν δεν παρατηρήσαμε καν πως στο background βρίσκεται η Ακρόπολη. Τρομερό το πόσο μπορεί να σε εντυπωσιάσει μια φωτογραφία έτσι;