Kourtney Kardashian: Η 4η εγκυμοσύνη κι η φωτογραφία που μάλλον ξεσκεπάζει τους στημένους καυγάδες

Kourtney Kardashian: Η 4η εγκυμοσύνη κι η φωτογραφία που μάλλον ξεσκεπάζει τους στημένους καυγάδες

Τι απάντησε στο σχόλιο περί εγκυμοσύνης

Δεν έχουμε κλείσει ακόμα τρεις μήνες από τότε που μιλούσαμε για τα νέα της αποχώρησης της Kourtney από το Keeping Up With the Kardashians. Στην αρχή, παραξενευτήκαμε που ένα από τα βασικά μέλη της οικογένειας δεν ήθελε πια να συμμετέχει στο τόσο κερδοφόρο show, όμως στη συνέχεια το δικαιολογήσαμε στο μυαλό μας, δεδομένου ότι εδώ και πολλά χρόνια η μεγάλη αδερφή δε φαίνεται να περνάει και σούπερ με την υπόλοιπη οικογένεια.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν στις αρχές του μήνα έγινε ένα επικό ξεκατίνιασμα μεταξύ της Kourtney και της Kim που είχε ως αποτέλεσμα γρατζουνιές στο σώμα της τελευταίας και σοκ στους θεατές που ακόμα για το συγκεκριμένο ριάλιτι τους φάνηκε υπερβολικό.

Όταν έγινε, όμως, αυτός ο τσακωμός, κατευθείαν τον συνδέσαμε με την αποχώρηση της Kourtney, καθώς με τόση ένταση πώς να συνεχίσει να συνυπάρχει με τις υπόλοιπες.

Μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, και -κυρίως- η απάντησή της σε σχόλιο ενός χρήστη, έδωσε μία εντελώς άλλη ματιά στο θέμα.




Στην ανάρτηση, η Kourtney ποζάρει φορώντας ένα ανοιχτό μακρύ πουκάμισο μέσα από το οποίο φαίνεται η κοιλιά της κάπως πιο φουσκωμένη από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Για την ακρίβεια όλοι οι followers την εξέλαβαν ως κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες περί 4ης εγκυμοσύνης κι αν ισχύει αυτό, δεν αποκλείεται ο τσακωμός που είδαμε να ήταν και λίγο στημένος, ώστε να μπορεί να φύγει από το σόου χωρίς να κινήσει υποψίες. Ίσως τότε ήξερε ότι βρισκόταν στα άμεσα σχέδιά της ένα τέταρτο παιδί ή μπορεί ακόμα και να προσπαθούσε για να γίνει.

Το θέμα, όμως, είναι η απάντηση που έδωσε στον χρήστη που σχολίασε ότι στη φωτογραφία μοιάζει να είναι έγκυος.

Δες τη photο και την απάντηση της Kourtney στην παρακάτω gallery.