Ξέρουμε πώς συστήνεται ο πρίγκιπας Harry τώρα που δεν είναι royal

Ξέρουμε πώς συστήνεται ο πρίγκιπας Harry τώρα που δεν είναι royal

Τι όνομα χρησιμοποιεί;

Η 31η Μαρτίου ήταν η μέρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle «παρέδωσαν» τα βασιλικά τους αξιώματα και ξεκίνησαν την καινούργια τους ζωή στην Αμερική, και πιο συγκεκριμένα στο Los Angeles όπου και μετακόμισαν πρόσφατα μαζί με τον γιο τους Archie Harrison Mountbatten Windsor.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Harry συνεχίζει να δουλεύει στο Travalyst, στη νέα του πρωτοβουλία για βιώσιμο τουρισμό, με μία πολύ σημαντική αλλαγή ωστόσο. Σύμφωνα με τη DailyMail, ο πρίγκιπας Harry κατέθεσε κάποια έγγραφα για την πρωτοβουλία αυτή, όμως δεν υπήρχε πουθενά το επίθετό του, Mountbatten Windsor.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας της Meghan και του Harry για να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια, το ζευγάρι συμφώνησε να μην χρησιμοποιήσει τη λέξη «βασιλική» ή τους τίτλους «HRH» σε οποιαδήποτε από τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες από εδώ και στο εξής. Ο Harry λοιπόν συμπληρώνοντας τα χαρτιά για το Travalyst έγραψε στα στοιχεία του Prince Henry Charles Albert David Duke of Sussex, aka πρίγκιπας Harry Charles Albert David δούκας του Sussex.

Δεν είναι σαφές εάν ο τρόπος με τον οποίο ο πρίγκιπας Harry έγραψε το όνομά του σε αυτή την πρόσφατη αίτηση έχει να κάνει με την απόφασή του να αποχωρήσει ως ανώτερο βασιλικό μέλος. Εξάλλου, ο πρίγκιπας έχει ένα εντυπωσιακό αριθμό ονομάτων και είναι τελείως πιθανό ότι το επώνυμό του απλά δεν χωρούσε στη φόρμα ή ότι είχε περισσότερο νόημα να το αλλάξει με αυτό τον τρόπο.

Ωστόσο, οι αλλαγές είναι σίγουρα φτιαγμένες για τον πρίγκιπα. Όταν ο δούκας του Sussex παρακολούθησε τη συνάντηση κορυφής του Travalyst στο Εδιμβούργο στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020, η οικοδεσπότης της συνόδου κορυφής Ayesha Hazarika αποκάλυψε: «Έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει όλοι απλώς να τον αποκαλούμε Harry».