Είναι επίσημο; Η δήλωση που αποδεικνύει πως ο γάμος της Βεατρίκης δεν θα γίνει φέτος

Είναι επίσημο; Η δήλωση που αποδεικνύει πως ο γάμος της Βεατρίκης δεν θα γίνει φέτος

Και το βρίσκουμε κάπως λογικό

Ας ξεκινήσουμε με μια κοινή πλέον παραδοχή, το 2020 δεν ήταν καθόλου η χρονιά της πριγκίπισσας Βεατρίκης. Όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία την 29η Μαΐου, όπου η Βεατρίκη θα ενωνόταν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi, όμως όπως όλα δείχνουν τη μέρα αυτή δεν θα τη ζήσουμε.

Η Βεατρίκη πέρασε από 40 κύματα μέχρι να φτάσει να ανακοινώσει τον γάμο της με τον Edoardo. Πρώτα έπρεπε να κάνει ένα πιο μικρό πάρτι αρραβώνων λόγω του σκανδάλου Jeffrey Epstein του πρίγκιπα Ανδρέα, ενώ στη συνέχεια έπρεπε να αναβάλει την ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου της, λόγω της αποχώρησης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από την βασιλική οικογένεια. Και τώρα, λόγω του Covid-19, δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τον γάμο της τον Μάιο όπως είχε προγραμματιστεί και σκέφτονταν να παντρευτούν μπροστά μόνο σε δύο (2!) καλεσμένους. Τι εφιάλτης!

Ωστόσο ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως η Βεατρίκη και ο Edoardo σκέφτονται να μεταφέρουν τον γάμο τους για του χρόνου, έτσι ώστε να έχουν αυτό που ονειρεύονται. Μια πηγή μάλιστα ανέφερε στη Daily Mail: «Η Βεατρίκη θέλει να δείξει στο κοινό ότι δεν θα αποφύγει ποτέ τα καθήκοντά της. Θέλει το κοινό να την δει ως άτομο και να μην κριθεί για τα λάθη του πατέρα της. Μέχρι το επόμενο έτος, θα ήταν υπέροχο αν μπορούσε να κρατήσει το κεφάλι ψηλά καθώς περπατάει στον διάδρομο της εκκλησίας μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους».

Μάλλον τελικά αυτό ο γάμος δεν θα γίνει φέτος!