Baby boom: Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού, με το πιο χαριτωμένο βίντεο ever

Baby boom: Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού, με το πιο χαριτωμένο βίντεο ever

Μαμά για τρίτη φορά θα γίνει η τραγουδίστρια

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram account της, αποκαλύπτοντάς μας πως είναι έγκυος, και πως θα γίνει μανούλα για τρίτη φορά. Την είδαμε με το μαγιό της να ποζάρει σε ένα απίστευτο τοπίο και πάθαμε πλάκα μόλις συνειδητοποιήσαμε ως η κοιλίτσα της είναι φουσκωμένη.

Εκείνη και ο σύζυγος της τώρα βέβαια μας αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν, ανεβάζοντας το πιο όμορφο και χαριτωμένο video ever. Ο λόγος για την Ciara και τον Russell Wilson, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα γίνουν ξανά γονείς. Οι Future Zahir Wilburn και η Sienna Princess Wilson θα αποκτήσουν ακόμη ένα αδερφάκι και αυτό είδαμε τι θα είναι στο βίντεο που κι εσύ θα παρακολουθήσεις παρακάτω.

Η Ciara και ο Russell ήταν ντυμένοι και οι δύο στα λευκά, ενώ τα παιδιά τους περίμεναν με αγωνία να δουν τι χρώμα κομφετί θα βγει μέσα από αυτά που κρατούσαν οι γονείς τους. Για να σου δώσουμε ένα hint πάντως, θα σου πούμε πως ο Future χάρηκε ιδιαίτερα μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε πως η Ciara για εγκυμονούσα είναι κορμάρα.