Πώς κόλλησαν ο Tom Hanks κι η Rita Wilson τον κορονοϊό;

Πώς κόλλησαν ο Tom Hanks κι η Rita Wilson τον κορονοϊό;

Ήταν από τους πρώτους celebrities που παραδέχτηκαν δημόσια ότι πάσχούν από τον ιό.

Ο Tom Hanks κι η Rita Wilson ήταν δύο από τους πρώτους διάσημους που μίλησαν ανοιχτά για το ότι έπασχαν από κορονοϊό. Μοιράστηκαν με τον κόσμο τα συμπτώματά τους, τις κρυάδες, τους σωματικούς πόνους και τον κρατούσαν ενημερωμένο για τα νεότερα της υγείας τους.

Η Rita, ειδικά, τις τελευταίες μέρες έχει δώσει μερικές συνεντεύξεις, οι οποίες αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την εμπειρία τους με τον κορονοϊό. Όντας καλεσμένη στην εκπομπή της Kelly Clarkson μοιράστηκε μία συνομιλία που είχε με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι του είχε ζητήσει αν «έφευγε» πρώτη να της κάνει ένα party.




Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο CBS This Morning, είπε:

«Είπαν ότι ο Tom κι εγώ εκτεθήκαμε σ’ αυτό ταυτόχρονα. Δεν ξέρουμε πότε μπορεί να ήταν αυτό και πού, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλες μας οι κοντινές επαφές, η οικογένεια, η ομάδα της δουλειάς, κανείς δεν έχει βγει θετικός»

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το ζευγάρι την περίοδο της διάγνωσης της ασθένειας βρισκόταν στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Queensland για τα γυρίσματα της ταινίας του Hanks για τον Elvis Presley. Ωστόσο, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο cast και στο περιβάλλον της δουλειάς, κατά πάσα πιθανότητα, ήρθαν σε κοντινή επαφή με κάποιο άλλο άτομο-φορέα εκτός επαγγελματικού χώρου.