Πού ακούστηκε! Να τι ζήτησε η Rita Wilson από τον Tom Hanks αν φύγει πρώτη από τη ζωή (video)

Πού ακούστηκε! Να τι ζήτησε η Rita Wilson από τον Tom Hanks αν φύγει πρώτη από τη ζωή (video)

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και έκανε τρομερές αποκαλύψεις!

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Για εμάς, όμως, είναι ακόμα είναι ακόμα πιο λατρεμένοι μιας και η Rita Wilson κατάγεται από την Ελλάδα και ο Tom Hanks δείχνει διαρκώς την αδυναμία του στη χώρα μας. Πριν λίγο καιρό οι δυο τους ανησύχησαν πολύ τους θαυμαστές τους μόλις δημοσιοποίησαν ότι ήταν θετικοί στον Covid-19 ιό, αλλά ευτυχώς τους ενημέρωναν διαρκώς για την πορεία της υγείας τους μέσα από τα social media.

Τελικά, όλα πήγαν καλά με την υγεία τους, το ζευγάρι ιάθηκε από τον Κορονοϊό και πριν λίγες μέρες η Rita βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Kelly Clarkson, όπου έκανε κάποιες τρομερές αποκαλύψεις! Η 63χρονη σταρ μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο του μαστού που είχε περάσει στο παρελθόν και εξομολογήθηκε ότι εκείνη την περίοδο που νοσούσε ζήτησε από τον Tom Hanks δύο πράγματα, σε περίπτωση που φύγει εκείνη πρώτη από τη ζωή. Μία από αυτές τις επιθυμίες της είχε εκφράσει στον σύζυγό της μέσα από το κομμάτι της, που έχει τον τίτλο «Throw me a party».

couple

«Είπα στον Tom: κοίταξε, αν κάτι συμβεί και εγώ φύγω πρώτη από τη ζωή, τότε θέλω να γίνουν μερικά πράγματα. Το ένα είναι ότι θέλω να είσαι τρομερά θλιμμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε χαρακτηριστικά η Rita Wilson. «Το δεύτερο είναι ότι ήθελα ένα πάρτι. Ήθελα να γίνει μια γιορτή με πολύ τραγούδι και χορό και ανθρώπους να λένε τις ιστορίες τους», συμπλήρωσε.

Να σου υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν η 63χρονη σταρ έκανε διπλή μαστεκτομή ένα μήνα μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού και τον Δεκέμβριο του 2015 ανακοίνωσε ότι είναι εντελώς υγιής.

Δες αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Rita Wilson στη συνέντευξή της.



Διάβασε ακόμα: Γιος superstar νοσεί σοβαρά από Κορονοϊό (videos)