Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής των Avengers είχε μόνο 2 ώρες για να αποφασίσει αν θέλει τον ρόλο

Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής των Avengers είχε μόνο 2 ώρες για να αποφασίσει αν θέλει τον ρόλο

Ποιος είναι αυτός που έπρεπε να πάρει μια γρήγορη απόφαση;

Πέρυσι τέτοιο καιρό περιμέναμε με αγωνία να δούμε το δεύτερο και τελευταίο μέρος των Avengers μετά το χτύπημα των δαχτύλων του Thanos. Το Endgame σάρωσε στα box office και ξεπέρασε σε εισπράξεις τόσο το Avatar, όσο και τον Τιτανικό που κατείχαν για κάποια χρόνια το ρεκόρ εισπράξεων.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την πρεμιέρα του Endgame, μαθαίνουμε από συνέντευξη του ηθοποιού, πως ένας από τους πιο γνωστούς πρωταγωνιστές και ήρωες των Avengers είχε στη διάθεση του μόνο δύο ώρες για να αποφασίσει αν θέλει τον ρόλο ή όχι. Μπορείς να μαντέψεις ποιος είναι αυτός;

Για να σε βοηθήσουμε θα σου πούμε πως είναι άντρας ήρωας και όχι γυναικείος χαρακτήρας, πάει κάπου το μυαλό σου; Αν όχι θα σε βοηθήσουμε λίγο ακόμη και θα σου πούμε πως τη στολή του την έφτιαξε ο Tony Stark (aka IronMan). Τώρα σίγουρα κατάλαβες για ποιον λέμε.

Ο Don Cheadle ή αλλιώς War Machine χρειάστηκε να αποφασίσει μέσα σε δύο ώρες για το αν θα πάρει τον ρόλο ή όχι, και ευτυχώς για εμάς δέχτηκε. Αρχικά αν θυμάσαι τον ρόλο αυτό έπαιξε ο Terrence Howard, ο οποίος διαλέχθηκε ανάμεσα στους δύο από την πλειοψηφία. Στη συνέχεια ο Terrence αποχώρησε και έγινε το παρακάτω σκηνικό:



«Όταν έφυγε ο Terrence έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου. Ήμουν στο πάρτι γενεθλίων των παιδιών μου και μου είπε πως ήθελε να με συνδέσει με τους ανθρώπους της Marvel, οι οποίοι είχαν να μου κάνουν μια προσφορά. Μου είπαν: “Αυτός είναι ο ρόλος και θέλουμε να το κάνεις εσύ. Είναι ένα deal 6 ταινών”. Με τα πρόχειρα μαθηματικά μου αυτό ήταν περίπου 11-12 χρόνια και δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα.

Τότε μου απάντησαν πως πρέπει να ξέρουν αλλιώς θα πρέπει να ψάξουν για κάποιον άλλο και μου έδωσαν χρόνο να το σκεφτώ μια ώρα. Μια ώρα για να σκεφτώ 12 χρόνια, έναν ρόλο και σκηνές σε ταινίες που δεν ήξερα καν πώς θα είναι. Τους είπα πως βρίσκομαι στο πάρτι γενεθλίων των παιδιών μου και κάπως έτσι μου έδωσαν δυο ώρες για να αποφασίσω. Συζήτησα με τη γυναίκα μου και κάπως έτσι πήρα την απόφαση να πω το “ναι”».