Η Meghan Markle πιο γυμνασμένη από ποτέ στη νέα βόλτα με τον Harry στο LA

Η Meghan Markle πιο γυμνασμένη από ποτέ στη νέα βόλτα με τον Harry στο LA

Το κορμί της εντυπωσιάζει.

H Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry, από τότε που αποχώρησαν από τα της βασιλικής οικογένειας, δείχνουν σε κάθε τους εμφάνιση ότι αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραν για αυτούς και για την οικογένειά τους. Στα πρόσωπά τους δε βλέπουμε μόνο χαρά αλλά και ανακούφιση που πλέον έχουν αρχίσει να ζουν ανεξάρτητα τη ζωή τους και να συμβάλλουν με τον τρόπο που εκείνοι επιλέγουν στην κοινωνία.

Χτες, για παράδειγμα, είδαμε το ex-royal couple να βάζει γάντια και μάσκες για χάρη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Project Angel Food και να μοιράζει δωρεάν φαγητό σε μακροχρόνια αρρώστους.

Πέρα από την εθελοντική τους δράση, ωστόσο, το ζευγάρι κάνει πια και πιο καθημερινά πράγματα, όπως το να απολαύσει μία βόλτα, κάτι που φαίνεται αυτονόητο για τον περισσότερο κόσμο, αλλά που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να κάνουν ελεύθερα ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο φακός, λοιπόν, τους «έπιασε» στο Los Angeles σε ακριβώς αυτήν τη φάση και, τώρα, όλος ο κόσμος έχει το υλικό από την εν λόγω έξοδο.




Στις φωτογραφίες, μπορούμε να διακρίνουμε ότι οι δυο τους είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ειδικά η Meghan, η οποία δείχνει να είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ, με τη σμίλευση του κορμιού της να εντυπωσιάζει.

Δες στην παρακάτω gallery όλη την προσπάθεια και τη δουλειά που έχει κάνει για την εκγύμναση του κορμιού της μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις της.