Την πιάσαμε «στα πράσα». Δεν φαντάζεσαι ποια διάσημη ηθοποιός εθεάθη έξω από το σπίτι του Brad Pitt

Την πιάσαμε «στα πράσα». Δεν φαντάζεσαι ποια διάσημη ηθοποιός εθεάθη έξω από το σπίτι του Brad Pitt

Έχουμε αρχίσει και μπερδευόμαστε κάπως

Πριν από δύο εικοσιτετράωρα μία είδηση που αφορούσε την Jennifer Aniston και τον Brad Pitt έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Πληροφορίες ανέφεραν πως το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα με παρένθετη μητέρα τη Michelle Ross που μέσα στον Μάρτιο έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο αληθής είναι η είδηση αυτή, όμως όπως και να έχει είναι ότι πιο φανταστικό διαβάσαμε.

Κι εκεί που αρχίσαμε να πειθόμαστε πως ίσως υπάρχει μια μορφή επανασύνδεσης ανάμεσά τους, βλέπουμε φωτογραφίες με την διάσημη ηθοποιό να απαθανατίζεται έξω από το σπίτι του. Και όχι δεν εννοούμε την Jennifer Aniston. Μακάρι να βλέπαμε εκείνη να κάνει ποδήλατο στην περιοχή του, όμως αυτή που ο φακός τσάκωσε ήταν η Alia Shawkat, με την οποία ουκ ολίγες φορές έχει απαθανατιστεί ο Brad.

Τώρα ο φακός απαθανάτισε την ηθοποιό με το ποδήλατό της κοντά στο σπίτι του 56χρονου ηθοποιού στο Los Angeles το Σάββατο το απόγευμα. Οι δυο του φαίνεται πως έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και ουκ ολίγες φορές τους έχουμε δει να βγαίνουν έξω μαζί. Είναι όμως μόνο φίλοι; Εκεί τα ερωτηματικά μας μένουν αναπάντητα και δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε πια.

Alia ή Jennifer; Φίλος ή ζευγάρι με κάποια από τις δύο; Ας βγει κάποιος υπεύθυνα να μας απαντήσει.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

Με πληροφορίες από το Just Jared.