Οι απανωτές μονομαχίες των παικτών για να ξαναμπούν στο MasterChef 4 έβαλαν φωτιά στο Twitter (pics)

Οι απανωτές μονομαχίες των παικτών για να ξαναμπούν στο MasterChef 4 έβαλαν φωτιά στο Twitter (pics)

Ηλίας, Μαρία και Μπέλλος στο στόχαστρο των Tweets

Αφού χτες μπήκε ξανά στο MasterChef 4 η Μαριάννα και σήμερα οι δέκα παίκτες ψήφισαν την Μαρλέν να επιστρέψει στο σπίτι, είχαμε μια ακόμα μαγειρική μονομαχία ανάμεσα στον Ηλία και τον Γιώργο.

Στην τρίτη αυτή δοκιμασία, ο Γιώργος κατάφερε να κερδίσει την ψήφο των κριτών και να επιστρέψει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, λίγο μόνο μετά την προχτεσινή του αποχώρηση.

Κι εκεί που είπαμε, τέλος οι είσοδοι παλιών παικτών στο παιχνίδι, οι κριτές έδωσαν μια τέταρτη και τελευταία ευκαιρία στον Ηλία, από τον οποίο ζήτησαν να προκαλέσει έναν από τους παίκτες του εξώστη σε μονομαχία για να πάρει την ποδιά του.

masterchefgr 93643251 3070136903062749 3785566061924623333 n

Ο Ηλίας σε μια αψυχολόγητη κίνηση ζήτησε από κάποιον από τους παίκτες να κατέβει εθελοντικά, ενώ όλοι πιστεύαμε πως θα φώναζε το όνομα της Μαρίας ή της Κατερίνας.

Τελικά, ήρωας στην περίσταση, αποδείχτηκε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος κατέβηκε οικειωθελώς πιθανότατα για να σώσει την αγαπημένη του Μαρία (σου θυμίζουμε πως τα δύο παιδιά έχουν ήδη χωρίς εκτός παιχνιδιού).



Ο Μπέλλος, επέλεξε ένα καλάθι με υλικά, ίδιο και για τον εαυτό του και για τον Ηλία και έτσι ξεκίνησε η μάχη στην κουζίνα με βασικό υλικό το αγγούρι. Tελικά ο Δημήτρης παρέμεινε στο παιχνίδι και ο Ηλίας και μετά την τέταρτη μονομαχία έφυγε οριστικά από το MasterChef.

Πρώτο trend μετά από τόσες μονομαχίες ήταν το Masterchefgr, στο Twitter και πάνω από 20 χιλιάδες tweets γράφτηκαν προτού καν τελειώσει το επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής κι όχι άδικα!

Δες τα καλύτερα παρακάτω.