Ben Affleck – Ana de Armas: Η απαγόρευση της Jennifer Garner ήταν κάτι που περιμέναμε να γίνει

Ben Affleck – Ana de Armas: Η απαγόρευση της Jennifer Garner ήταν κάτι που περιμέναμε να γίνει

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν

Εδώ και περίπου δύο μήνες ο Ben Affleck είναι σε σχέση με την νεαρή ηθοποιό Ana de Armas με την οποία δείχνει να περνά πολύ καλά. Η διαφορά της ηλικίας τους δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα και οι δυο τους δείχνουν πολύ ταιριαστοί. Οι πρώτες υποψίες για την σχέση τους κυκλοφόρησαν κάπου στις αρχές Μαρτίου και μέχρι τώρα ουκ ολίγες φορές τους έχουμε δει μαζί σε βόλτες.

Δεν έχουν λείψει μάλιστα και οι φωτογραφίες όπου ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά κάνοντας βόλτα με τα κατοικίδιά του. Ωστόσο αυτό που δεν είχαμε μάθει μέχρι σήμερα, είναι η άποψη της πρώην συζύγου του Ben, Jennifer Garner για τη νέα του σχέση. Όχι πως θα έπρεπε να πάρει την έγκριση της, αλλά αν θυμάσαι έχουν και τρία παιδιά μαζί.

Και σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, η Jennifer φαίνεται να απαγορεύει στον Ben να γνωρίσει στα παιδιά τους την Ana. Σύμφωνα με δημοσίευμα που βγήκε στο Us Weekly η Jennifer δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με την Ana, και ούτε υπάρχει πρόβλημα στο να την εγκρίνει. Απλά δεν θέλει να την γνωρίσουν ακόμη τα παιδιά, και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό.

Και δεν θεωρούμε πως αυτό είναι κακό, μιας και θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτούν πως η σχέση του Ben και της Ana δεν είναι κάτι περιστασιακό. Μπορεί οι δυο τους τώρα να περνούν πολύ καλά και να έχουν χημεία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι και η κατάλληλη στιγμή για να τη γνωρίσει στα παιδιά του.

Jennifer- Ben σημειώσατε άσο για την ώρα.