Μια 18χρονη απεβίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ο Harry έστειλε το πιο σπαραξικάρδιο mail

Μια 18χρονη απεβίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ο Harry έστειλε το πιο σπαραξικάρδιο mail

Μας συγκίνησε τόσο πολύ

Ο πρίγκιπας Harry μπορεί να είχε πάντα τον τίτλο του άτακτου πρίγκιπα και του τέντι μπόι αν θέλεις, όμως πάντα ήταν ο πιο γλυκός και τρυφερός με τον κόσμο. Οι κινήσεις του πάντα μας συγκινούν, και τώρα που δεν βρίσκεται πια στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ζει τη νέα του ζωή με την αγαπημένη του Meghan και τον γιο του Archie στο Los Angeles πάντα κάνει κάτι για το οποίο μπορούμε να τον χειροκροτήσουμε και να τον θαυμάσουμε.

Μία 18χρονη κοπέλα απεβίωσε κατά την διάρκεια του lockdown από τον κορονοϊό και εκείνος έστειλε προσωπικό email στους γονείς της, προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήριά του. Και για να κάνει κάτι τέτοιο πάει να πει πως επηρεάστηκε πολύ από την είδηση αυτή και ταρακουνήθηκε. Η 18χρονη είχε πολλές χρόνιες παθήσεις, και αυτό μάλλον έπαιξε σημαντικό ρόλο στον θάνατό της.

Μιλώντας στη Daily Mail, η Hayley Smallman αποκάλυψε ότι ο δούκας του Sussex της έστειλε προσωπικό email για τον θάνατο της Holly. Ο Harry είχε γνωρίσει την οικογένειά της το 2015 στα WellChild Awards, όταν σε ένα από τα άλλα παιδιά της Hayley, τη Ruby, της απονεμήθηκε ένα βραβείο. Η Hayley αποκάλυψε στη δημοσίευση, «όταν άνοιξα το email από αυτόν ήταν απλώς τόσο προσωπικό, θυμόταν κυριολεκτικά κάθε λεπτομέρεια της συνάντησής μας πριν από πέντε χρόνια στην τελετή απονομής βραβείων στο Λονδίνο, και υπήρχε μια τέτοια αίσθηση πραγματικής φροντίδας σε αυτό που έγραψε».

«Για να βρει ο πρίγκιπας Harry τον χρόνο να στείλει αυτό το email, να ξέρουμε ότι η Holly είχε γι’ αυτόν τέτοιο αντίκτυπο και ότι νοιάζεται τόσο πολύ, ακόμη και σε όλες αυτές τις ιδιωτικές αναταραχές που βιώνει αυτό το διάστημα, σημαίνει πάρα πολλά για εμάς».

Η μητέρα της 18χρονης μοιράστηκε με τα media ένα αντίγραφο του mail, τσο οποίο ο πρίγκιπας Harry υπέγραψε στο τέλος: «Η Meghan και εγώ στέλνουμε τα βαθύτερα και πιο θερμά συλλυπητήρια μας».