Η ριψοκίνδυνη κίνηση του Brad Pitt με την Aniston, θα κάνει την Angelina Jolie έξαλλη

Η ριψοκίνδυνη κίνηση του Brad Pitt με την Aniston, θα κάνει την Angelina Jolie έξαλλη

Εεμ..και ίσως εδώ να έχει δίκιο

Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που μάθαμε για τα «δίδυμα» της Jennifer Aniston και του Brad Pitt. Μία είδηση που μας ενθουσίασε πραγματικά, γιατί πάντα τους θέλαμε μαζί αυτούς τους δύο, σχεδόν από τότε που χώρισαν και ο Brad άφησε τη Jennifer για την Angelina Jolie. Είναι και οι δύο πανέμορφες και πολύ καλές ηθοποιοί, όμως δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να διαλέξουμε ποια προτιμάμε.

Πέρυσι λοιπόν τέτοιο περίπου καιρό ένα δημοσίευμα ήθελε τον Brad και την Aniston να γιορτάζουν την επανασύνδεσή τους με ένα ταξίδι στη Γαλλία. Αυτό βέβαια δεν συνέβη ποτέ και το Gossip Cop είχε διαψεύσει την είδηση αυτή. Το δημοσίευμα αυτό όμως έρχεται και πάλι στο φως, με μια συμπληρωματική πληροφορία όμως, η οποία δεν θα αρέσει καθόλου στην Angie.

«Οι φίλοι της Jennifer και του Brad μιλούν συνεχώς για την επανασύνδεσή τους. Κι εκείνος είναι έτοιμος να πάρει ένα ρίσκο και να πάει τη Jen στο Chateau Miraval. Το οίκημα στη Γαλλία που έχει ακόμη από κοινού με την Angelina Jolie» αναφέρει το δημοσίευμα και συμπληρώνει πως η Jolie θα γίνει «μαύρη από το κακό» της αν ανακαλύψει πως ο Brad έκανε κάτι τέτοιο.

Κι ενώ σε καμία περίπτωση δεν επικροτούμε την κίνηση της Jolie πριν από 16 χρόνια, της δίνουμε δίκιο εδώ, γιατί ούτε και σε εμάς θα άρεσε να πάει ο πρώην μας με την πρώην του που έγινε ξανά νυν σε κάτι που έχουμε από κοινού. Βέβαια θα μας πεις η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει και αυτό είναι ένα μάθημα για τη Jolie και θα έχεις δίκιο.