Brad Pitt-Jennifer Aniston: Η φωτογραφία από τον γάμο τους που δεν έχεις δει

Brad Pitt-Jennifer Aniston: Η φωτογραφία από τον γάμο τους που δεν έχεις δει

Δεν είναι φανταστικοί;

Ήταν το 2000 όταν η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησία και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Τελικά φάνηκε πως αυτοί οι όρκοι δεν ήταν τόσο αιώνιοι, για τον Brad τουλάχιστον, ο οποίος άφησε στα κρύα του λουτρού τη Jennifer και τη χώρισε περίπου 5 χρόνια αργότερα. Αιτία και πέτρα του σκανδάλου μία από τις πιο όμορφες γυναίκες ηθοποιούς που γνωρίσαμε ever, η Angelina Jolie.

Σήμερα ο Brad Pitt δεν είναι πια με καμία από τις δύο –οκ για τη Jen διίστανται οι απόψεις- και όλα πια είναι διαφορετικά. Κι ενώ κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα για εκείνον την Aniston, εμείς εστιάσαμε σε ένα μόνο που θα θέλαμε πολύ να ισχύει, και δεν είναι άλλο από αυτό που τους θέλει να έχουν αποκτήσει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας.

Μέχρι όμως να διαψευστεί ή να επιβεβαιωθεί η είδηση αυτή εμείς θέλουμε να εστιάσουμε σε αυτή τη φωτό που έπεσε στην αντίληψή μας και είναι από τον γάμο των Braniston το μακρινό πια 2000. Και επειδή τοτε ήμασταν και κάπως πιο μικρές και social media δεν υπήρχαν, δεν είχαμε δει ξανά τη φωτό αυτή.

Δείχνουν τόσο χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, και πραγματικά πολύ θα θέλαμε να τους δούμε κάπως έτσι και τώρα.