Η Μαίρη Συνατσάκη έπαθε Ελένη Φουρέιρα σε ένα βίντεο που δεν θυμάσαι πριν από 4 χρόνια

Η Μαίρη Συνατσάκη έπαθε Ελένη Φουρέιρα σε ένα βίντεο που δεν θυμάσαι πριν από 4 χρόνια

Το είχαμε ξεχάσει κι εμείς

Το Your Face Sounds Familiar είναι ίσως ένα από το πιο ωραία και διασκεδαστικά προγράμματα της τηλεόρασης. Και αυτό όχι μόνο λόγω της απίστευτης Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά και λόγω των εξαιρετικών μεταμφιέσεων που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια. Από τους αγαπημένους μας παίκτες, με όλες τους τις μεταμφιέσεις ήταν ο Κώστας Δόξας και ο Γιάννης Κρητικός.

Θυμάσαι όμως μήπως πριν από 4 χρόνια πως είχε κάνει ένα guest και η Μαίρη Συνατσάκη; Η παραγωγή του «Your Face Sounds Familiar», κάθε Κυριακή είχε εντάξει μια καινούργια στήλη στο show, που λεγόταν «Secret Guest». Εκεί βλέπαμε έναν Έλληνα celebrity να μεταμορφώνεται σε κάποιον γνωστό καλλιτέχνη.

Κάπως έτσι λοιπόν σε μία από αυτές τις secret εμφανίσεις είδαμε και την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έπαθε Ελένη Φουρέιρα. Μεταμφιέστηκε σε Ελένη, χόρεψε και τραγούδησε το Reggaeton και μας έκανε ένα tb σε αυτή την εμφάνιση εχθές το απόγευμα μέσα από το Instagram account της.

Η παρουσιάστρια έπαθε Ελένη Φουρέιρα, και θα λέγαμε πως ήταν μία αρκετά επιτυχημένη εμφάνιση. Αν δεν την είδες και κυρίως δεν τη θυμάσαι, μπορείς να φρεσκάρεις τη μνήμη σου εδώ παρακάτω.