Η απόλυτη ταύτιση: Ο Ηλίας Γκότσης περιέγραψε ακριβώς την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα

Η απόλυτη ταύτιση: Ο Ηλίας Γκότσης περιέγραψε ακριβώς την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα

Κι έγινε viral

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου (aka αύριο) είναι ίσως η πιο σημαντική μέρα για όλους μας, αφού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει διάγγελμα σχετικά με το lockdown που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Και όλοι φανταζόμαστε την 4η Μαΐου σαν την απελευθέρωσή μας. Όλοι ανυπομονούμε να ακούσουμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, και όλοι σχεδιάζουμε τι θα κάνουμε μετά την καραντίνα.

Ο Ηλίας Γκότσης όμως, ο νικητής του Survivor 2 έφτιαξε ένα βίντεο με το οποίο υπήρξε η απόλυτη ταύτιση. Αν αναρωτιέσαι τι θα κάνουμε όλοι την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα, ο Ηλίας έχει την απάντηση, και αλήθεια δεν μπορείς να μην ταυτιστείς έτσι έστω λίγο.

Το βίντεο του εννοείται έχει γίνει viral και μόλις το δεις θα καταλάβεις τους λόγους. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και η ανυπομονησία μας για την έξοδό μας από αυτή την κατάσταση όλο και μεγαλώνει.

Ελπίζουμε τουλάχιστον όλο αυτό το διάστημα να μην τρως ακατάπαυστα, γιατί βγαίνοντας θα φοράμε σορτσάκια και crop tops πια. Δες λοιπόν το βίντεο που έφτιαξε ο Ηλίας Γκότσης και πες μας, σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για την πρώτη μέρα;