Eπανήλθε στο MasterChef και έκανε χαμό: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την Μάρλεν (photos)

Eπανήλθε στο MasterChef και έκανε χαμό: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την Μάρλεν (photos)

Είναι εκκεντρική και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Είναι σίγουρα μία παρουσία και μία προσωπικότητα που δεν περνάει απαρατήρητη. Το εκκεντρικό της στυλ, οι συχνές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ, σε συνδυασμό με έναν χαρακτήρα γεμάτο χιούμορ και νάζι, μένουν στη συνείδηση του τηλεθεατή, ο οποίος πάντα αναζητά το κάτι ξεχωριστό! Και η Μάρλεν Γρυντάκη είναι ξεχωριστή, όπως ακριβώς είναι και ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει τα πιάτα της.

Η αγαπημένη Μάρλεν λοιπόν, μπορεί να αποχώρησε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι, ωστόσο της δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία, αυτή που ενθουσιάζει τους αποχωρήσαντες και βγάζει εκτός εαυτού τους... εναπομείναντες, με αποτέλεσμα να κάνει το δυναμικό της comeback και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του τίτλου του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Βέβαια, όπως συνέβη και στα προηγούμενα επεισόδια, δεν μπορούσε να μείνει χωρίς ατάκα, μιας και αποκάλεσε τον αγαπημένο της Σωτήρη Κοντιζά... τηγανητό τραχανά, αιφνιδιάζοντάς τον (αν και είμαστε σίγουροι ότι ο αγαπημένος μας σεφ το αντιμετώπισε με χιούμορ). Εκτός από τα κοπλιμέντα στον σεφ της, άνοιξε και πόλεμο με την Μαρία, μιας και ήρθαν στο φως δημοσιεύσεις της στο Facebook, όπου...μιλάει για τη συμπαίκτριά της με τα χειρότερα λόγια-δεν θα τα μεταφέρουμε γιατί κοκκινίζουμε-. Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω σου έχουμε κάποια πράγματα που οφείλεις να ξέρεις για την εκκεντρική παίκτρια.