Ο Brad Pitt βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της Jennifer Aniston και εμείς ουρλιάζουμε

Ο Brad Pitt βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της Jennifer Aniston και εμείς ουρλιάζουμε

Τι έχει συμβεί που δεν ξέρουμε;

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες για την επανασύνδεση της Jennifer Aniston και του Brad Pitt, με τη συνάντησή τους στα SAG Awards να είναι το ένα –και μοναδικό- highlight του 2020. Ακόμη θυμόμαστε αυτή τη στιγμή και τον Brad να την πιάνει από το χέρι, και πώς να την ξεχάσεις άλλωστε.

Και σαν να μη έφτανε αυτό το πρώτο μας σοκ, έρχεται και δημοσίευμα που θέλει την Jennifer και τον Brad να έχουν αποκτήσει δίδυμα με παρένθετη μητέρα τη Michelle Ross. Το τελειωτικό χτύπημα όμως δεν ήταν αυτό.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από το New Idea που μεταδίδει ένα δημοσίευμα με το οποίο μόνο να ουρλιάξεις μπορείς. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες υπήρξε κάποια στιγμή στο διαδίκτυο φωτογραφία –που δεν υπάρχει πια- που δείχνει τον Brad Pitt να κάνει τη δική του καραντίνα. Ε και, θα μας πεις που είναι το περίεργο.

Το περίεργο και εντελώς τρελό είναι πως το background της φωτογραφίας θυμίζει πάρα πολύ όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το σπίτι της Jennifer Aniston στο Los Angeles. Και για να σου το κάνουμε πιο ξεκάθαρο, το δημοσίευμα υπονοεί –βασικά το λέει ξεκάθαρα- πως ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston βρίσκονται σε καραντίνα μαζί.

Και σε ρωτάμε, είναι δυνατόν να μην ουρλιάζουμε με τέτοια είδηση; «Και οι δύο αισθάνονται ταπεινοί και ευγνώμονες για όλα όσα έχουν τώρα, ειδικά ο ένας τον άλλον», αναφέρει μια πηγή, ενώ κάποιες άλλες συμπληρώνουν πως οι δύο «πρώην» συναντιόντουσαν συχνά πυκνά κρυφά από την εμφάνισή τους στα SAG και μετά.