«Αν ήταν στη θέση μου η Kate όλοι θα αντιδρούσαν»: Η ατάκα της Meghan που θα συζητηθεί (photos)

«Αν ήταν στη θέση μου η Kate όλοι θα αντιδρούσαν»: Η ατάκα της Meghan που θα συζητηθεί (photos)

H Meghan άρχισε να μιλάει και μάλιστα πολύ!

Και μιας και πλέον διαχώρισαν τη θέση τους από τη Βασιλική οικογένεια, και μένουν στο Los Angeles, τα πράγματα δεν είναι τόσο αυστηρά, με αποτέλεσμα οι εξομολογήσεις και τα παράπονα να είναι στο καθημερινού μενού. Αναφερόμαστε φυσικά στην Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry, oι οποίοι αυτή την περίοδο βρίσκονται σε δικαστική κόντρα με τον Thomas Markle.

Φυσικά η πικρία της Meghan για την οικογένεια του καλού της, δεν τελειώνει εδώ, μιας και όπως τονίζει, ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από τα βρετανικά tabloids ήταν άδικος. Όπως μάλιστα φέρεται να είπε σε φιλικό της πρόσωπο: «Αν ήταν στη θέση μου η Kate και βαλλόταν από τα Μέσα, θα υπήρχε αντίδραση και φυσικά συνέπειες. Βέβαια πάντα υπήρχε μία εύνοια απέναντί της σε σχέση με εμένα».

Όπως συνέχισε, όλα αυτά ίσως και να είχαν αποφευχθεί αν η οικογένεια του Harry την είχε στηρίξει έστω και λίγο, κάτι που δεν έγινε.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει και κάτι που όπως φαίνεται την είχε ενοχλήσει περισσότερο από όλα: «Ακόμα και όταν ήμουν έγκυος, δεχόμουν κριτική επειδή χάιδευα την κοιλιά μου»!!! Tώρα δεν έχει άδικο σε αυτό!

Για τη συνέχεια δες την παρακάτω gallery: