Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter έχει νέο σύντροφο και επιτέλους μάθαμε ποιος είναι

Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter έχει νέο σύντροφο και επιτέλους μάθαμε ποιος είναι

Θυμάσαι τα τρυφερά τους τετ-α-τετ;

Πριν από έξι μήνες η πρωταγωνίστρια του Harry Potter εθεάθη να ανταλλάζει καυτά φιλιά με έναν πολύ όμορφο νεαρό, πράγμα που μας οδήγησε στο να συμπεράνουμε πως αυτός είναι ο νέος της σύντροφος. Για ποιον άλλο λόγο θα μας πεις θα μπορούσαν να φιλιούνται;

Τώρα έξι μήνες μετά από εκείνες τις φωτό του Οκτωβρίου μάθαμε επιτέλους ποιος είναι αυτός που της έχει κλέψει την καρδιά. Το όνομα αυτού λοιπόν Leo Robinton, και η δουλειά του στέλεχος σε μία εταιρεία στο Los Angeles, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν δουλεύει πια. Τον Οκτώβρη οι πληροφορίες ήθελαν να τον λένε Dominic, ωστόσο αυτό δεν ήταν αλήθεια όπως βλέπεις.

«Η Emma Watson και ο Leo έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους», ανέφερε μια πηγή αρχικά στη Daily Mail και συνέχισε: «Μετά τις φωτογραφίες όπου απαθανατίστηκαν τον Οκτώβρη να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά, ο Leo διέγραψε τα accounts του από όλα τα social media, σε μια προσπάθειά του να προστατέψει τη σχέση τους».

Πάντως τα πράγματα φαίνεται να είναι σοβαρά μεταξύ τους, αφού μια άλλη πηγή αναφέρει πως η Emma έχει γνωρίσει στους γονείς της τον Leo. Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί ήταν τον Δεκέμβρη.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις φωτογραφίες τους για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου.