Θυμάσαι την Kate Middleton στον γάμο της; Δεν πάει ο νους σου ποιος της έφτιαξε τα μαλλιά

Θυμάσαι την Kate Middleton στον γάμο της; Δεν πάει ο νους σου ποιος της έφτιαξε τα μαλλιά

Στοίχημα πως δεν θα τον βρεις

Στις 29 Απριλίου το 2011 ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Εχθές έκλεισαν εννέα χρόνια γάμου κι εμείς το γιορτάσαμε παρουσιάζοντάς σου ένα θέμα με φωτογραφίες τους όλα αυτά τα χρόνια που ενδεχομένως δεν θυμόσουν πως είχαν τραβηχτεί.

Σήμερα όμως μάθαμε κάτι κάτι νέο που πραγματικά μας ενθουσίασε. Έγινε γνωστό από τον hair stylist που είχε τότε η Kate ποιος ήταν αυτός που τον βοήθησε να φτιάξει τα μαλλιά της δούκισσας του Cambridge. Μπορείς καθόλου να φανταστείς;

Μετά την γαμήλια τελετή το 2011, η Kate και ο William πήγαν στο Clarence House για την εκδήλωση που θα ακολουθούσε. Για το δεύτερο μέρος η Kate επέλεξε ένα λευκό γούνινο ζακετάκι και ένα σατέν φόρεμα. Για να διατηρήσει την glam εμφάνισή της όμως, ο στιλίστας Richard Ward της έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά. Εξήγησε στο People, «Ήθελα να δείξω στην Kate το πίσω μέρος των μαλλιών της και δυσκολευόμουν να περπατήσω με αυτόν τον 500 ετών καθρέφτη που μου είχαν δώσει.

Έπειτα εμφανίστηκε ο William ο οποίος με ρώτησε αν χρειαζόμουν βοήθεια. Αρχικά του είπα όχι, όμως τελικά με βοήθησε να σηκώσουμε τον καθρέφτη και να τον πάμε πίσω από την Kate προκειμένου να δει τα μαλλιά της. Προφανώς δεν είχαν ένα μικρότερο καθρεφτάκι για να γλιτώσουμε όλη την ταλαιπωρία αυτή, όμως ο William ήταν πολύ καλός και βοήθησε την Kate με τα μαλλιά της», συμπλήρωσε ο στιλίστας.

Οκ, δηλώνουμε σίγουρα ξαφνιασμένες, γιατί δεν περιμέναμε με τίποτα ο William να κάνει κάτι τέτοιο.