Γενέθλια για την πριγκίπισσα Charlotte: Οι νέες φωτογραφίες και η ομοιότητα με την γιαγιά της Diana

Γενέθλια για την πριγκίπισσα Charlotte: Οι νέες φωτογραφίες και η ομοιότητα με την γιαγιά της Diana

Πέντε ετών γίνεται σήμερα η πριγκίπισσα Charlotte

Η δυναμική Ταυρίνα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, η πριγκίπισσα Charlotte γίνεται σήμερα πέντε ετών!
Η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, μεγάλωσε και φαίνεται πως διαθέτει το τσαγανό της προγιαγιάς της Ελισάβετ αλλά και το ταμπεραμέντο της αδικοχαμένης γιαγιάς της Diana.

Για τα γενέθλια της πριγκίπισσας, ο λογαριασμός του Kensington στο Instagram δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της πανέμορφης μικρής, η οποία ακολουθεί ξεκάθαρα τα χνάρια της Diana.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί το διάστημα αυτό της καραντίνας, από την Kate Middleton φυσικά και πέρα από το εκπληκτικό πορτρέτο της πεντάχρονης η οποία ποζάρει με hoodstooth φόρεμα από το Zara, βλέπουμε την Charlotte εν δράση.



Τι εννοούμε; Η Charlotte βοήθησε στην αποστολή σπιτικά φτιαγμένων ζυμαρικών σε κατοίκους του Norfolk που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να βγουν έξω. Ο εθελοντισμός και η καλή θέληση της μικρής, φαίνονται από τον τρόπο που η πριγκίπισσα συσκευάζει τα τρόφιμα προς αποστολή και χτυπάει μόνη της την πόρτα στα σπίτια των ατόμων που έχουν ανάγκη.

Εμφανισιακά βέβαια, πολλοί λένε πως η μικρή είναι ίδια με την βασίλισσα Ελισάβετ αλλά η αλήθεια είναι πως το χαμόγελο θυμίζει έντονα τον μπαμπά της William Και ίσως και την Diana.

Στην φιλανθρωπική δράση με τα γεύματα δεν βοήθησε πάντως μόνο η Charlotte αλλά ακόμα και ο δίχρονος Louis έδειξε την καλή του θέληση.
Πηγές θέλουν τον William και την Kate να οδηγούν επί 2,5 ώρες για να μεταφέρουν τροφή σε περιοχές του Norfolk παρά το γεγονός πως στην περιοχή έριχνε δυνατή βροχή.

Όσο για το τι περιλαμβάνουν τα γενέθλια της Charlotte στην καραντίνα;