Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Όλη η αλήθεια για την υιοθεσία του δεύτερου παιδιού

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Όλη η αλήθεια για την υιοθεσία του δεύτερου παιδιού

Το είχες ξανακούσει θυμάσαι;

Λίγους μήνες πριν από τον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry το 2018, το National Enquirer ανέφερε πως η Markle και ο Harry ήθελαν να υιοθετήσουν «πολυφυλετικά παιδιά» όπως η Angelina Jolie. Το site αυτό βασίστηκε στις «βασιλικές πηγές» γι’ αυτή την είδηση υιοθεσίας. Πηγή μέσα από το παλάτι είχε αναφέρει συγκεκριμένα πως το ζευγάρι θέλει μια μεγάλη οικογένεια με βιολογικά αλλά και υιοθετημένα παιδιά.

«Η Meghan πάντα θαύμαζε την επιλογή της Angie να υιοθετήσει, και το ίδιο και ο Harry» συνέχισε να αναφέρει η πηγή. Μετά τον γάμο τους ήρθε και ένα δημοσίευμα από το Globe που ανέφερε πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex υιοθέτησαν ένα μωράκι από την Αφρική. Και όπως έχεις δει μέχρι και σήμερα αυτό δεν ήταν κάτι που ίσχυε.

Γενικά από τότε που η Meghan και ο Harry έγιναν ζευγάρι ουκ ολίγες fake ειδήσεις έχουν δημοσιευτεί γι’ αυτούς. Τα tabloids πάντα έχουν κάτι καινούργιο για τους Sussexes και καμία εντύπωση δεν μας κάνει που έφεραν και πάλι στην επιφάνεια κάποιο ψεύτικο δημοσίευμα. Το Gossip Cop ωστόσο, είναι εδώ για να διαψεύσει οποιαδήποτε φήμη περί υιοθεσίας, παρά το γεγονός πως Harry και Meghan σκέφτονται να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδάκι.