Μαρία Σολωμού: Η φωτό αυτή είναι η απόδειξη πως η ηθοποιός διαθέτει τους πιο σμιλεμένους κοιλιακούς

Μαρία Σολωμού: Η φωτό αυτή είναι η απόδειξη πως η ηθοποιός διαθέτει τους πιο σμιλεμένους κοιλιακούς

Την έχεις δει τη φωτό αυτή;

Αν κάποιος μας ρωτούσε να του πούμε μία Ελληνίδα celebrity που να διαθέτει το απόλυτο κορμί, αυτό που ζηλεύουμε και που θα ήθελε να έχει ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret, τότε η πρώτη μας επιλογή θα ήταν σίγουρα η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός μας έχει δείξει ουκ ολίγες φορές πως διαθέτει ένα άψογο κορμί, οπότε δεν θα μπορούσε να είναι μέσα στις επιλογές μας.

Πριν από λίγο καιρό την είδαμε να εμφανίζεται μέσω σύνδεσης στον Νίκο Μουτσινά, φορώντας απλά ένα πουκάμισο και το μαγιό της, μοιράζοντας κάποια εγκεφαλικά ακόμη με το κορμί της. Αυτό όμως που δεν είχαμε παρατηρήσει στις πρόσφατες αναρτήσεις της, είναι η φωτογραφία που αποδεικνύει το πόσο σμιλεμένους κοιλιακούς έχει.

Γνωρίζουμε κι έχουμε δει πολλές φορές στο Instagram account της το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της, όμως αυτή η φωτογραφία μας είχε ξεφύγει ομολογουμένως. Η Μαρία Σολωμού φορά μαύρο παντελόνι και μαύρο μπούστο και δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στους κοιλιακούς της.

Η ηθοποιός κρατά στα χέρια της ένα kettlebell (μάλλον με αυτό κάνει τα θαύματα στο σώμα της) και οι κοιλιακοί της απλά δεν παίζονται. Δεν το παρατήρησες γιατί δεν είναι το πρώτο σημείο που πέφτει το μάτι σου, όμως πραγματικά οι κοιλιακοί της είναι τρομεροί.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί και θα πειστείς κι εσύ.