Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση, η διάσημη ηθοποιός ανέβασε την πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση, η διάσημη ηθοποιός ανέβασε την πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η εγκυμοσύνη είναι το πιο όμορφο στάδιο στη ζωή μιας γυναίκας. Πόσο μάλλον όταν αυτή έρχεται και είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς και είσαι ερωτευμένη. Μια τέτοια απρόσμενη μεν, υπέροχη δε, εγκυμοσύνη είχαμε στο Hollywood, η οποία και ανακοινώθηκε πριν από λίγα 24ωρα.

Η διάσημη ηθοποιός θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Zandy Reich. Η 33χρονη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση της είδησης, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στο Instagram account της.

Η πρωταγωνίστρια του Glee παντρεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο με τον αγαπημένο της μπροστά σε σε 200 καλεσμένους (φίλους και συγγενείς) και τώρα έναν χρόνο μετά τον γάμο της θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Ο λόγος για τη Lea Michele, η οποία μπορεί να έκανε πολλά χρόνια να ξεπεράσει τον χαμό του συμπρωταγωνιστή της στο Glee και επί χρόνια αγαπημένου της, Cory Monteith που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2013, τώρα όμως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η ζωή συνεχίζεται άλλωστε, έτσι δεν λένε; Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.