ιδού η βιογραφία του Harry και της Meghan: Το συμβολικό εξώφυλλο και η απάντηση από το Παλάτι

ιδού η βιογραφία του Harry και της Meghan: Το συμβολικό εξώφυλλο και η απάντηση από το Παλάτι

Τι ακριβώς λέει το βιβλίο;

Επιτέλους πήραμε μια γεύση από το πολυαναμενόμενο βιβλίο που αφορά στο επόμενο βήμα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.
Και μπορεί στο βιβλίο να μην υπάρχει συνέντευξη των Sussexes, ξέρουμε όμως πως το Finding Freedom: Harry and Meghan and the making of a modern royal family, έχει την έγκριση του ζευγαριού, μιας και έχει γραφτεί από τους δύο πιο έμπιστους δημοσιογράφους που έχουν στηρίξει την Meghan και τον Harry.

Βρίσκοντας την Ελευθερία τονίζει το βιβλίο για την 38χρονη και τον 35χρονο που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2020.
Το βιβλίο έγινε σε συνεργασία με το ζευγάρι πριν την φυγή για τον Καναδά και παρακολουθεί την royal οικογένεια μέχρι και το Λος Άντζελες.



Στην περιγραφή του βιβλίου, από την φίρμα Dey Street Books αναφέρεται πως θα δούμε πέρα από τους τίτλους, τις άγνωστες λεπτομέρειες της κοινής ζωής του Harry και της Meghan και θα εξεταστούν οι φήμες και οι παρεξηγήσεις που αφορούν τους Sussexes.

Η βιογραφία θα εκδοθεί στις 11 Αυγούστου και το εξώφυλλο είναι συμβολικό. Πρόκειται για μια φωτογραφία του Harry Και της Meghan από την επίσκεψή του στο Sussex τον τίτλο του οποίο πήραν και έχασαν ξαφνικά τον Γενάρη, παρότι διατηρούν το δικαίωμα στον εν λόγω τίτλο.

Όσο για την απάντηση, ήταν έμμεση και ήρθε από πηγή κοντά στο προσωπικό του Παλατιού.