Meghan Markle-Harry: Ο γιος τους γίνεται σήμερα ενός & το γιορτάζουμε με τις 10 καλύτερες φωτό του

Meghan Markle-Harry: Ο γιος τους γίνεται σήμερα ενός & το γιορτάζουμε με τις 10 καλύτερες φωτό του

Ανυπομονούμε να δούμε τη νέα του φωτογραφία

Ήταν 6 Μαΐου το 2019 όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Μια εγκυμοσύνη που μας χαροποίησε από την πρώτη στιγμή, αφού το άτακτο αγόρι του παλατιού θα γινόταν μπαμπάς για πρώτη φορά. Η εγκυμοσύνη της Meghan απασχόλησε τα Μέσα όσο καμία, αφού εκτός του ότι επέλεξε να μην γεννήσει στο Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary’s όπως η Kate και η Diana, γέννησε σε νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής του Windsor και δεν είδαμε ούτε την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Η Meghan μπήκε σε διαδικασία τοκετού τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Μαΐου, με τον Harry να είναι συνεχώς στο πλευρό της. Δύο μέρες αργότερα στις 8 του μήνα είδαμε και την πρώτη εμφάνιση της Meghan και του Harry αγκαλιά με τον γιο τους Archie Harrison Mountbatten Windsor.

Τότε έγινε η πρώτη φωτογράφιση του ζευγαριού με τον νεογέννητο γιο τους, ενώ λίγη ώρα αργότερα την ίδια μέρα έγινε γνωστό το όνομά του. Τα στοιχήματα παίξανε πολύ με το όνομά του μικρούλη, όμως τελικά κανένα απολύτως δεν έπεσε μέσα. Η φωτογραφία μάλιστα που Harry- Meghan συστήνουν τον Archie στη βασίλισσα Ελισάβετ είναι και η μόνη royal φωτογραφία που έχει συγκεντρώσει 3 εκατομμύρια likes.

Σήμερα ο Archie γίνεται ενός έτους κι εμείς γιορτάζουμε αυτό το πανέμορφο ζουζουνάκι με τις 10 καλύτερες φωτογραφίες του. Εννοείται βέβαια πως περιμένουμε με αγωνία να δούμε σήμερα νέα του φωτογραφία.