Ο πρώην τη Amber Heard έγινε μπαμπάς και δεν το πιστεύουμε

Ο πρώην τη Amber Heard έγινε μπαμπάς και δεν το πιστεύουμε

Άλλη μια απρόσμενη εγκυμοσύνη στο Hollywood

Το τελευταίο διάστημα το όνομα της Amber Heard ακούστηκε αρκετά, και αυτό συνέβη λόγω των νέων λεπτομερειών που κυκλοφόρησαν σχετικά με το διαζύγιό της από τον Johnny Depp, αλλά κι εκείνο το βράδυ του τσακωμού τους, στο οποίο η ηθοποιός κατηγόρησε τον Johnny για ενδοοικογενειακή βία.

Τώρα το όνομά της έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και γι’ αυτό ευθύνεται ο πρώην της, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έγινε μπαμπάς. Προφανώς και δεν αναφερόμαστε στον Johnny Depp, αλλά στον Elon Musk, με τον οποίο η Amber έκανε σχέση αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό.

Ο Elon Musk έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, αφού πριν από λίγα 24ωρα η σύντροφός του και καλλιτέχνης Grimes έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Ο επιχειρηματίας ανέβασε ένα post στο twitter κοινοποιώντας τα νέα, και ανακοινώνοντας το αλλόκοτο και περίεργο όνομα του γιου του.

Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς το όνομα αυτό περισσότερο μοιάζει με χημικό τύπο κάποιου στοιχείου παρά με όνομα. Ποιο είναι όμως αυτό που επέλεξαν και που δυσκόλεψε και προβλημάτισε τόσο πολύ του fans;

Δες το στη gallery που ακολουθεί.