Ντορέττα Παπαδημήτριου: Έμεινε «μισή» στην καραντίνα και ιδού τα πειστήρια

Ντορέττα Παπαδημήτριου: Έμεινε «μισή» στην καραντίνα και ιδού τα πειστήρια

Τι κορμί είναι αυτό;

Είναι η πέμπτη μέρα εκτός καραντίνας και αυτό που έχουμε καταλάβει από φωτογραφίες των celebrities που βλέπουμε στο Instagram, είναι πως οι περισσότεροι γυμνάστηκαν χωρίς αύριο. Η Χριστίνα Μπόμπα ας πούμε ουκ ολίγες φορές μας έδειξε βίντεο με τις ασκήσεις της, όμως με αυτή που πάθαμε πλάκα ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η φωτογραφία που ανέβασε εχθές το βράδυ στο Instagram account της μια απορία μας δημιούργησε: πώς θα βγούμε εμείς στην παραλία, όταν βλέπεις τη Ντορέττα να έχει αυτό το κορμί;

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός πραγματικά έχει γίνει –όχι πως δεν ήταν- κορμάρα και η τελευταία της φωτό είναι η απόδειξη για όλα όσα διαβάζεις αυτή τη στιγμή. Εδώ κάπου να σου θυμίσουμε πως είναι και μαμά δύο παιδιών κι έχει αυτό ακριβώς το κορμί. Οι κοιλιακοί της απλά δεν παίζονται, ενώ τα καλλίγραμμα πόδια της απλά μας συγκλόνισαν.

Ό,τι και να σχολιάσουμε θα είναι λίγο μπροστά σε αυτή τη φωτογραφία που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στην οθόνη μας. Ας μη λέμε όμως άλλα και ας σε αφήσουμε να την δεις μόνη σου. Τότε θα καταλάβεις.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.