Το πρωινό του Σάκη Ρουβά θα το ζήλευε ακόμη και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός

Το πρωινό του Σάκη Ρουβά θα το ζήλευε ακόμη και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός

Εντάξει κι εμείς το ζηλέψαμε

Η καραντίνα την οποία κάποιοι τη βιώνουν ακόμη, έκανε τον Σάκη Ρουβά πολύ ενεργό στα social media. Τον είδαμε να μαγειρεύει, να πλάθει κουλούρια και τσουρέκια με τις κόρες του, να γυμνάζεται και να κάνει και yoga. Ζηλέψαμε το μποστάνι του, τον συγχαρήκαμε για την γάτα του που γέννησε γατάκια και πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε τι τρώει για πρωινό.

Ο Σάκης Ρουβάς υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς και ωραίους άνδρες της ελληνικής showbiz, και για να είμαστε ειλικρινείς ακόμη είναι. Θα είναι ψέμα αν μας πεις πως όταν ήσουν πιο μικρή δεν ήθελες να τον παντρευτείς.

Οφείλουμε επίσης να του αναγνωρίσουμε πως αν και σε δύο χρόνια θα πατήσει κι εκείνος τα πρώτα «ήντα» έχει ένα απίστευτο σώμα. Και για να το διατηρεί έτσι τρώει πολύ υγιεινά και γυμνάζεται. Αυτά που τρώει για πρωινό όμως ούτε που τα φανταζόμασταν. Ναι είναι τόσο υγιεινό που πάμε στοίχημα πως το πρωινό αυτό θα το ζήλευε ακόμη και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός.

Θυμάσαι πόσο υγιεινά έτρωγε κι εκείνος; Ο Σάκης Ρουβάς το πήγε ένα level παραπάνω όμως. Το πρωινό του όπως είδαμε σε βίντεο που ανέβασε περιέχει avocado, ταχίνι με μέλι, ψωμί, ελιές και ξηρούς καρπούς. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;