Jennifer Aniston: Σάλος με την υιοθεσία των παιδιών του αδερφού της

Jennifer Aniston: Σάλος με την υιοθεσία των παιδιών του αδερφού της

Τι ισχύει τελικά με αυτό το θέμα;

Η Jennifer Aniston είναι μια γυναίκα που πάντα εστίαζε στην καριέρα της, στην οποία και διαπρέπει. Όλο το Hollywood τη λατρεύει γιατί είναι μία καταπληκτική γυναίκα με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και γενικά τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από πάνω της.

Η Jen, όπως ξέρεις, δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα. Αυτή είναι μία πολύ ιδιαίτερη απόφαση και η κάθε γυναίκα την παίρνει όποτε και αν θέλει. Όμως, πέρσι τέτοια εποχή, είχε κυκλοφορήσει στο Woman’s Day ότι η ηθοποιός σκόπευε να υιοθετήσει τα παιδιά του ετεροθαλούς αδερφού της, AJ.




Το Μέσο έλεγε συγκεκριμένα ότι η σταρ δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά κι ότι επειδή ο αδερφός της με τη μητέρα των παιδιών και πρώην σύντροφό του, Adrienne Hallek, δυσκολεύονταν, θα έπαιρνε τον Ryan και την Kira υπό τη δική της εποπτεία και φροντίδα.

Τώρα, λοιπόν, ακριβώς έναν χρόνο μετά το δημοσίευμα, το GossipCop έρχεται να το σχολιάσει, λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί του Μέσου δεν ευσταθούν, κατηγορώντας το και για άλλα δημοσιεύματα, όπως αυτό τον περασμένο Μάρτη σχετικά με την αναζοπύρωση της μάχης της Angelina Jolie με τον Brad Pitt λόγω της Aniston.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, αυτή είναι μία είδηση που δε φαίνεται να έχει κάποια βάση.

Ωστόσο και μιας θυμηθήκαμε τα παλιά, στην gallery σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις κοινές φωτογραφίες Jen - Brad που έκαναν όλον τον πλανήτη να παραληρεί.