Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις επιβεβαίωσε την απομάκρυνση από το GNTM με αυτόν τον τρόπο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις επιβεβαίωσε την απομάκρυνση από το GNTM με αυτόν τον τρόπο

Τέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM

Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία για το αν θα είναι ή όχι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GTNM 3 που θα δούμε και πάλι από τη συχνότητα του Star Channel.

Βλέπεις, η μεταγραφή της Έλενας Χριστοπούλου στο My Style Rocks, η οποία ήταν μέλος του GNTM και είναι και μάνατζερ της ίδιας της Ηλιάνας, είχε δημιουργήσει μια σειρά ερωτημάτων.

Πρόσφατα, η Χριστοπούλου μπήκε και σε μια διαδικασία να μιλήσει η ίδια και η Βίκυ Καγιά για την μεταξύ τους σχέση, ακολούθησαν κάποια unfollow στο Instagram και σε όλα αυτά η Ηλιάνα απλά ανέφερε πως η ίδια γνωρίζει πως αποτελεί ακόμα κομμάτι του ριάλιτι μοντέλων.

Έγινε όμως κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα πως η Ηλιάνα είναι εκτός GNTM. Βλέπεις στο cv του προφίλ της στο Instagram, που απαριθμεί περισσότερους από 500.000 followers, η Παπαγεωργίου δήλωνε κριτής του GNTM.

Αυτό άλλαξε και η αναφορά στο GNTM δεν υπάρχει καθόλου. Θα το δεις στην gallery παρακάτω! Βέβαια, η Ηλιάνα δεν φαίνεται να σκάει καθόλου, απολαμβάνει τις μέρες της στο πλευρό του έρωτά της, Snik και έχουν και νέο μωρό στο σπίτι!



Δες στην gallery τι εννοούμε.