Η Jennifer Aniston απάντησε στις φήμες για τη Shiloh Jolie-Pitt και η απάντηση δεν μας ξάφνιασε

Η Jennifer Aniston απάντησε στις φήμες για τη Shiloh Jolie-Pitt και η απάντηση δεν μας ξάφνιασε

Τελικά την φωνάζει πράγματι μαμά;

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα -αρκετά υπερβολικό θα λέγαμε- το οποίο ήθελε την κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie, Shiloh, να απαρνείται την μητέρα της και να θέλει να φωνάζει «μαμά» την Jennifer Aniston, μιας και η σχέση της με τον Brad έχει αρχίσει να αλλάζει.

Φυσικά κανείς δεν πήρε θέση για το δημοσίευμα αυτό το οποίο χαρακτηρίστηκε κινούμενη υπερβολή, μέχρι που η ίδια η ηθοποιός μέσω του εκπροσώπου της απάντησε στη φήμη αυτή. «Έχουν περάσει τόσο πολύ χρόνο μαζί και έκαναν δεσμούς, έμοιαζε σαν ένα φυσικό επόμενο βήμα για τη Shiloh», ανέφερε μια πηγή στο δημοσίευμα για τις σχέσεις Shiloh-Jennifer, προσθέτοντας ότι αυτός είναι ο «χειρότερος εφιάλτης» της Angie.

Ωστόσο, τώρα ο εκπρόσωπος της Jennifer Aniston ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ο εκπρόσωπός της είπε στην Express UK ότι δεν υπάρχει καμία αλήθεια στην ιστορία αυτή. «Αυτή είναι ένα ακόμη κατασκεύασμα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα». Και προφανώς καθόλου δεν ξαφνιαστήκαμε με την απάντησή του.

Οι αρχικές αναφορές ήρθαν εν μέσω εικασιών ότι η Angelina έχει απαγορεύσει στα παιδιά της – Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Knox και Vivienne, να συναντηθούν και να έχουν πάρε δώσε με την πρωταγωνίστρια του The Morning Show. Υπήρχαν επίσης εικασίες ότι η Jennifer βοήθησε τη Shiloh να δουλέψει ως ηθοποιός πριν από μερικές εβδομάδες.