Η πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά και έχουμε τις αποδείξεις

Η πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά και έχουμε τις αποδείξεις

Τι άλλο μπορεί να σημαίνει άλλωστε;

Στις αρχές του Δεκέμβρη που μας πέρασε μια φωτογραφία στο Instagram account του αγαπημένου της, ήταν αρκετή για να μάθουμε πως η διάσημη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και σύντομα θα ντυνόταν και νυφούλα. Η φωτογραφία αυτή και η είδηση αυτή γενικότερα, έμελλε να είναι το highlight του 2019 και από ότι φαίνεται και του 2020.

Τρεις μήνες αργότερα στις αρχές Μαρτίου τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παντρεύεται άμεσα τον καλό της έκαναν κα πάλι τον γύρο του διαδικτύου, όμως η καραντίνα και ο κορονοϊός είχαν άλλα σχέδια για εκείνους. Κάπως έτσι φτάσαμε στις 20 Μαρτίου με τα νέα δημοσιεύματα να μιλούν για αναβολή του γάμου μέχρι νεοτέρας λόγω της κατάστασης του ιού.

Κι ενώ όλοι είχαμε μείνει στο ότι ο γάμος αναβλήθηκε, υπάρχει ένα βίντεο που αποδεικνύει πως η διάσημη ηθοποιός μάλλον παντρεύτηκε κρυφά μόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα παρόντες.

Ο λόγος για την Emma Stone και τον Dave McCary, οι οποίοι καθώς φαίνεται δεν ήθελαν να περιμένουν την άρση των μέτρων, αλλά ούτε κι έναν φανταχτερό γάμο, κι έτσι παντρεύτηκαν κρυφά. Και πώς προκύπτει όλο αυτό; Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Emma συμμετείχε σε ένα βίντεο με την Reese Witherspoon για να μιλήσουν για το άγχος και στο στρες στην περίοδο της καραντίνας.



Στο βίντεο αυτό όπως θα δεις κι εσύ η Emma δεν φορά το φανταστικό και πανάκριβο μονόπετρό της, αλλά μία απλή και λιτή βέρα. Σημάδι που μαρτυρά πως υπήρξε γάμος. Μυστικός, αλλά γάμος.