Meghan Markle-Harry vs Beckhams: Το κοινό στοιχείο που τους ενώνει μόλις έγινε γνωστό (vid)

Meghan Markle-Harry vs Beckhams: Το κοινό στοιχείο που τους ενώνει μόλις έγινε γνωστό (vid)

Μπορείς να φανταστείς τι είναι;

Λοιπόν, φαίνεται πως σιγά σιγά η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν αρχίσει να συνηθίζουν τη ζωή στο Los Angeles – ή τουλάχιστον προσπαθούν όσο μπορούν με την τρέχουσα πανδημία που πλήττει τον πλανήτη. Το βασιλικό ζεύγος όχι μόνο νοίκιασε μία «αντί-παπαράτσι» έπαυλη για να διασφαλίσει την ιδιωτική και προσωπική του ζωή, αλλά φαίνεται επίσης πως έχουν αρχίσει να δημιουργούν τη δική τους ομάδα.

Σου θυμίζουμε πως αφού αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια, ο Harry και η Meghan έπρεπε να αφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού στα βασιλικά γραφεία τους, καθώς και στο κτήμα Frogmore Cottage. Τώρα που έχουν μετακομίσει στην Αμερική και μεταβαίνουν σε μη βασιλική ζωή, πρέπει να φέρουν μια νέα ομάδα για να βοηθηθούν. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει μερικές υψηλού επιπέδου προσλήψεις, όπως ο πρώην δικηγόρος της πριγκίπισσας Diana (για τη δική τους αγωγή) και οι πρώην σωματοφύλακες της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

Τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, προσθέτουν έναν ακόμηυπάλληλο που προηγουμένως εργαζόταν για ένα celeb ζευγάρι. Κι εδώ έρχεται το κοινό που ενώνει τους Beckhams με τους Sussexes. Το ζευγάρι λέγεται πως προσέλαβε την πρώην βοηθό του David και της Victoria Beckham, Rebecca Mostow.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Rebecca προσλήφθηκε από το ζευγάρι για να βοηθήσει στην καθημερινή τους ζωή στο Beverly Hills. Επιπλέον, μία πηγή στη Sun αναφέρει πως η Rebecca είναι εξαιρετικά διακριτική, επιμελής και επαγγελματίας, και δουλεύει για διάσημους υψηλών προδιαγραφών εδώ και δεκαετίες. Είναι αυτό ακριβώς που έψαχνε ο Harry και η Meghan.