Η απρόσμενη αλλαγή στη ζωή των Kate Middleton-πρίγκιπα William που δεν φανταζόσουν

Η απρόσμενη αλλαγή στη ζωή των Kate Middleton-πρίγκιπα William που δεν φανταζόσουν

Πραγματικά ξαφνιαστήκαμε

Ας παραδεχτούμε κάτι, το Instagram account του πρίγκιπα William και της Kate Middleton δεν ήταν και από τα αγαπημένα μας, όσο καιρό διέθεταν account και οι Sussexes. Τα post τους ήταν κάπως συντηρητικά και αδιάφορα, σε αντίθεση με αυτά της Meghan και του Harry. Πριν από έναν μήνα όμως μάθαμε πως πλέον το Instagram του Kensington το χειρίζεται εκείνος που χειριζόταν πριν και το SussexRoyal.

Και αυτό φάνηκε από την αλλαγή στο ύφος των δημοσιεύσεων, στον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας και όσων post έγιναν κ.ο.κ. Μάλιστα υπήρξε και μία τεράστια αλλαγή στη ζωή της Kate και του William. Θα την λέγαμε σίγουρα απρόσμενη, αλλά και πολύ όμορφη.

Το account του Kensington μία φορά έχει αλλάξει μόνο φωτό προφίλ μόνιμα (έκανε περιστασιακές αλλαγές για κάποιο event), και ήταν τότε που η Fab 4 χωρίστηκε και ποια η φωτό δεν ήταν με τους τέσσερις τους. Εδώ και μερικά 24ωρα η αλλαγή αυτή συνέβη ξανά σε Instagram και Twitter κι έχουμε ενθουσιαστεί. Kate και William άλλαξαν τη φωτό προφίλ τους και στα δύο social και αυτή που έβαλαν είναι απλά φανταστική.

Δεν είναι κάποιο logo των Cambridges, δεν είναι καν το παλάτι του Kensington. Είναι μία οικογενειακή φωτογραφία του δούκα και της δούκισσας με τα τρία παιδιά τους, και η εξέλιξη τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής πια.