Μαρία Μπέη: Η ατάκα της στο χθεσινό επεισόδιο έκανε το Twitter να τα «χάσει»

Μαρία Μπέη: Η ατάκα της στο χθεσινό επεισόδιο έκανε το Twitter να τα «χάσει»

Η αλήθεια είναι πως κάτι συνέβη στο μυαλό μας

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef δεν είχε τη δυναμική που θέλαμε για να περάσουμε το βράδυ της Δευτέρας. Βλέπεις η αποχώρηση της Κατερίνας μας στιγμάτισε και δεν υπήρξε ούτε μία ένταση. Βέβαια η Μαριάννα έριξε τη χολή της για την Κατερίνα παρά το γεγονός πως εκείνη έχει πια αποχωρήσει.

Βρήκαμε ενδιαφέρον στην κίνηση του Γιώργου να επιλέξει για αντίπαλο αρχηγό τη Ντέμη, η οποία σύμφωνα με τα spoilers είναι και αυτή που θα αποχωρήσει. Ατάκες ειπώθηκαν πολλές, όπως αυτή της Ντέμη στον Μπέλλο που του είπε «πώς το έπαθε και μαγείρεψε μια φορά».

Ναι προφανώς και δεν επιδέχεται σχολιασμό η ερώτηση αυτή, όμως η αρχική ατάκα της Μαρίας όταν δεν επελέγη από τον Γιώργο ως αρχηγός όπως νόμιζε σχολιάστηκε αρκετά στο Twitter και σίγουρα όχι θετικά. Η αλήθεια είναι πως ξεχάσαμε τα ελληνικά μας για μερικά δευτερόλεπτα, όμως μετά επανήλθε το μυαλό στη θέση του.

Το Twitter εννοείται δεν άφησε την ατάκα αυτή να πέσει κάτω και έκανε μερικά πολύ εύστοχα σχόλια. Τι είπε η Μαρία όμως που μας «τάραξε» τόσο; Όταν είδε πως τελικά δεν είναι αρχηγός είπε μεταξύ άλλων on camera «τι έχει συνέβη εδώ». Εεεμ κάποιο πρόβλημα στη σύνταξη το διακρίναμε.