«Χωρίς δουλειά και χωρίς φίλους»: Η απέραντη μοναξιά του πρίγκιπα Harry στο L.A μόλις αποκαλύφθηκε

«Χωρίς δουλειά και χωρίς φίλους»: Η απέραντη μοναξιά του πρίγκιπα Harry στο L.A μόλις αποκαλύφθηκε

Τα βρήκε σκούρα ο πρίγκιπας

Η μυστική έπαυλη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Los Angeles, οχυρώνεται κόντρα στους παπαράτσι, οι γείτονες κάνουν ήδη παράπονα, ο κορονοϊός έχει εγκλωβίσει τους Sussexes στο σπίτι, τα σχέδια για το καλοκαίρι αναβάλλονται και ένα νέα δημοσίευμα της Page Six θέλει τον πρίγκιπα σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει πηγή στην Post, ο δούκας του Sussex νιώθει πεσμένος από τότε που έφυγε από τον Καναδά τον οποίο είχε λατρέψει για να μετακομίσει στην Καλιφόρνια.

Έτερη πηγή του Vanity Fair αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Harry νιώθει χαμένος:

«Είχε πολλούς φίλους από τον στρατό στη Βρετανία και του λείπουν. Είναι μια παράξενη εποχή για όλους κι ο Harry νιώθει χαμένος στη νέα του ζωή».

Meghan Και Harry μένουν στο Μπέρβερλι Χιλς, στην 18 εκατομμυρίων έπαυλη που ανήκει στον Tyler Perry αλλά ο Harry δεν νιώθει καλά:

«Εκείνος δεν έχει φίλους στο L.A όπως η Meghan και δεν έχει και δουλειά, οπότε αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι μετέωρα, ξέρει ότι δεν θα είναι έτσι για πάντα».

Αυτό που φέρεται να έχει κοστίσει περισσότερα απ’ όλα για τον 35χρονο πρίγκιπα είναι η αποχώρησή του από τις ένοπλες δυνάμεις μέσα από τους οργανισμούς στους οποίους εκπροσωπούσε την βασίλισσα. Ο Harry υπηρέτησε για 10 χρόνια στον στρατί και είχε βρεθεί και στο Αφγανιστάν.