Το μυστικό ημερολόγιο της Meghan Markle που καίει τη βασιλική οικογένεια

Το μυστικό ημερολόγιο της Meghan Markle που καίει τη βασιλική οικογένεια

Ένα ακόμη σκάνδαλο για τη βασιλική οικογένεια;

Το 2020 δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Μετά το σκάνδαλο του πρίγκιπα Andrew, ήρθε ο Harry με τη Meghan να ανακοινώσουν την έξοδό τους από την βασιλική οικογένεια και την παραίτηση από τα βασιλικά τους αξιώματα. Και αφού το Megxit πήρε σάρκα και οστά, μια νέα είδηση έρχεται να ταράξει το παλάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Meghan Markle όσο ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο διατηρούσε ένα ημερολόγιο, στο οποίο περιέγραφε λεπτομερώς τη μετάβασή της από την επίδοξη ηθοποιό που ήταν σε μία «αγωνιζόμενη» δούκισσα. Το ημερολόγιο αυτό θα μπορούσε να αποκαλύψει τους αγώνες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Meghan αφήνοντας την πατρίδα της, στο Los Angeles, για μια νέα ζωή ως βασιλικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ένας από τους φίλους της δούκισσας ανέφερε κάποια στιγμή στη Daily Mail, πως η πρώην star του Suits έγραφε τακτικά τις σκέψεις της στο ημερολόγιο αυτό. Εάν αυτό το ημερολόγιο έβλεπε ποτέ το φως της δημοσιότητας θα μπορούσε να παρέχει απεριόριστη πρόσβαση στα άδυτα της μοναρχίας.

Αυτό το καλοκαίρι για την ώρα πάντως θα δούμε ήδη το Finding Freedom, το οποίο θα παρέχει ιδιαίτερες πληροφορίες για τη ζωή του Harry και της Meghan. Η ύπαρξη του ημερολογίου της Meghan κίνησε επίσης το ενδιαφέρον του βασιλικού συγγραφέα Andrew Morton, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε με την πριγκίπισσα Diana σε μια αυτοβιογραφία.