Θυμάσαι το απόλυτο ζευγάρι των 90's; Δες πώς είναι σήμερα (photos)

Θυμάσαι το απόλυτο ζευγάρι των 90's; Δες πώς είναι σήμερα (photos)

Μετά από τόσα χρόνια, μαζί και αγαπημένοι!!!

Εμείς οι λίγο άνω των 30 έχουμε ζήσει επικές στιγμές με μία αρκετά επική δεκαετία, που δεν είναι άλλη από τα '90s. Τότε που η pop μεσουρανούσε, τα μουσικά συγκροτήματα προκαλούσαν πανικό, η Britney Spears ήταν παγκόσμιο φαινόμενο και οι teen movies ήταν το απόλυτο must, μιας και όλοι ήθελα να δουν λίγο ρομάντζο πλαισιωμένο με μαθήματα και φυσικά εφηβικές ανησυχίες.

Και αν έπρεπε να θυμηθούμε το πιο iconic ζευγάρι των 90's ποιο θα ήταν αυτό; Μα φυσικά οι Sarah Michelle Gellar και ο Freddie Prinze Jr. οι οποίοι αφού έπαιξαν το ζευγάρι στον κινηματογράφο, είπαν να το δοκιμάσουν και στη ζωή. Και όπως όλα δείχνουν το πέτυχαν, μιας και γνωρίστηκαν το 1997 στα γυρίσματα του «I Know What You Did Last Summer» (αγαπημένο) και παντρεύτηκαν το 2002. Με λίγα λόγια μετρούν 18 χρόνια παντρεμένοι πράγμα σχεδόν σοκαριστικό για τα δεδομένα του Hollywood.

Πώς είναι όμως σήμερα το διάσημο ζευγάρι; Οι ίδιοι, ανέβασαν μία φωτογραφία στο Instagram προκειμένου να κάνουν χιούμορ σχετικά με τα μαθήματα από σπίτι που κάνουν τα παιδιά τους.

Δες την gallery: