Μόλις έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Kobe Bryant και της κόρης του

Μόλις έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Kobe Bryant και της κόρης του

4 μήνες μετά το αεροπορικό δυστύχημα

Το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου πολλοί πιστέψαμε πως κάποιος μας κάνει πλάκα και γράφει fake news –έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές- για τον Kobe Bryant και το γεγονός πως έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα. Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δεν ήταν φάρσα, ούτε και fake news. Ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας και η 14χρονη κόρη του Gianna έχασαν τη ζωή τους, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το ατύχημα, αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου τόσο για τον Kobe όσο και για την κόρη του Gianna. Όλοι οι θάνατοι θεωρούνται τυχαίοι και οι επιβάτες πέθαναν από «αμβλύ τραύμα», σύμφωνα με το Ε!News.

Αναφέρεται επίσης ότι ο πιλότος, Ara Zobayan, δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ τη στιγμή της συντριβής. Το TMZ λέει ότι η έκθεση αναφέρει: «Οι τοξικολογικές δοκιμές δεν ανίχνευσαν την παρουσία αλκοόλ ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Οι ουσίες που δοκιμάστηκαν και βγήκαν αρνητικές περιλαμβάνουν: βενζοδιαζεπίνες, κοκαΐνη, φεντανύλη, ηρωίνη, μαριχουάνα, οπιοειδή, φαινυκλιδίνη και αμφεταμίνες.

Η Vanessa Bryant και τα μέλη της οικογένειας των άλλων επιβατών στο ελικόπτερο μήνυσαν τη ναυλωμένη πιλοτική της εταιρείας Island Express.