Η Μαρία Σάκκαρη βρήκε την πιο fun και sexy λύση για τον ανυπόφορο καύσωνα

Η Μαρία Σάκκαρη βρήκε την πιο fun και sexy λύση για τον ανυπόφορο καύσωνα

Ό,τι πρέπει για την περίσταση.

Για διάστημα περίπου δύο μηνών όλη η χώρα είχε παραλύσει. Τα καταστήματα είχαν κλείσει, εκτός από ελάχιστα που λειτουργούσαν με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο, κι ο κόσμος περνούσε την πλειοψηφία του χρόνου του εντός σπιτιού. Καθ’όλη τη διάρκεια της καραντίνας, οι celebrities κάθε τομέα μας κράτησαν συντροφιά και συνεχίζουν να μας κρατούν και τώρα που είμαστε έξω.

Η Μαρία Σάκκαρη, για παράδειγμα, ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους διάσημους. Πρόκειται για μία από τις πιο σπουδαίες αθλήτριες της χώρας μας, με μία καριέρα διεθνών προδιαγραφών και συμμετοχές στα μεγαλύτερα τουρνουά tennis στον κόσμο.

Παράλληλα με όλα αυτά, όμως, διατηρεί έναν εξαιρετικά καλαίσθητο λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου ενημερώνει το κοινό της για τα διάφορα της καθημερινότητάς της.

Το τριήμερο που μας πέρασε, η θερμοκρασία έφτασε σε ανυπόφορα επίπεδα. Άλλοι πήγαμε στην παραλία για μία βουτιά κι άλλοι προσπαθούσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε για να διατηρήσουμε μία κάποια σχετική δροσιά τριγύρω μας.

Αυτό που αποφάσισε να κάνει η Μαρία, όμως, την ώρα της άθλησής της έχουμε να πούμε ότι είναι ίσως ο πιο fun και sexy τρόπος για να περάσεις τον καύσωνα.

Ιδού.