Η δήλωση του πασίγνωστου ηθοποιού δυο μέρες μετά τον χωρισμό δεν ήταν αυτή που περίμενες

Η δήλωση του πασίγνωστου ηθοποιού δυο μέρες μετά τον χωρισμό δεν ήταν αυτή που περίμενες

Κάπως παραξενευτήκαμε

Έπειτα από δέκα χρόνια κοινής ζωής και τρία παιδιά το διάσημο και πιο ωραίο θα λέγαμε ζευγάρι του Hollywood χώρισε. Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο για το ζευγάρι, αφού αυτή η είδηση είχε κυκλοφορήσει ξανά λίγο πριν εκείνη μείνει έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Οι δυο τους συνέχισαν τη ζωή τους μαζί, μέχρι πριν από δύο ημέρες που ο 46χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό από την σύζυγο του. Ο λόγος για τον Brian Austin Green και την Megan Fox, οι οποίοι χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια. Ωστόσο ο Brian σε δηλώσεις του μετά τον χωρισμό, είπε κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσαμε.

Ο 46χρονος ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την Megan κάποια στιγμή. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εννοώ, έχουμε ζήσει πολλά στη ζωή αυτή. Δεν αποκλείω μια επανασύνδεση στο μέλλον. Θα την αγαπάω για πάντα και ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει και θα με αγαπάει».

Για την ώρα λοιπόν οι δρόμοι τους χώρισαν, όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, ειδικά όταν υπάρχουν αισθήματα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Πιστεύεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να τους ξαναδούμε μαζί;